Arkadaşlar Bugün Goodyear UltraGrip Extreme 185/65/R14 için fiyat aldım 4 tane lastik 500TL 71TL / 7 taksit Fiyat nasıl sizce? internette bakayım dedim bu lastiğin fiyatını bulamadım.
Ne hikmetse, lastik markalarının resmi sitesindeki fiyatlar hem yüksek oluyor. Ne amacla öyle yapıyorlarsa, benim aldığım lastiklerin adetide enson 270 lira küsür gösteriyordu resmi sitesinde.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
videolarını izledim de çivi var ultragrip extreme de benim baktığım lastik te ultragrip extreme ama çivi yoktu sadece yerleri vardı. adam çivi de takılabiyor bunlara dedi.
Çivili lastikler standart olarak çivisiz gelir. Çivi sonradan takılır. yaklaşık lastik başı maliyeti 20 TL dir. 185/65R14 Goodyear Ug Extreme fiyatını burada bulabilirsiniz.
peki nasıldır bu lastik? fiyat aldım ben bi araştırayım dedim. beğenirsem haftaya taktırrım. lastige baktım diş yapısı falan güzel.
Memnun kalacağınızı söyleyebilirim. Goodyear kış lastiklerinin en son ürünlerinden. Kullanılan teknoloji ve kaucuk hamuru araç sürücülerinin beklentilerinin üzerinde.
Bugün 4 adetGoodyear UltraGrip Extreme aldım. Lastikler çok şık görünüyor ama benim bahsetmek istediğim konu şu; Lastikleri taktırdım arabaya bindim eve giderken direksiyonun çok yumşaklaştığını farkettim. Hadi lastik yeni ondandır dedim. Yola çıktım Eve giderken yolun belirli bölümü aşırı bozuk. Yolda giderken çok konforlu oldugunu farkettim ve eski lastikleriyle paldır küldür gittiği yolda sanki düz yolda gider gibi. Durumu ben farkettim ama psikolojik mi yie düşünürken eşim de söyledi. Bu kadar mı farkeder ya.. Mayıs ayından beri çektiğim eziyet. en ufak bozuk yolda bile kütür kütür sallıyordu ama bu lastiklerle resmen düz yolda gidiyor gibiyim. verdiğim paranın üzerinde bir performans ve arge nin ürünü. Tebrik ederim.
Lastikleriniz hayırlı olsun. Keyifli sürüşler. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifİleriki günlerde kış performansını da tecrübe edince bizimle paylaşır mısınız? Düzenleyen : mylastik
aynı durumu bende yaşadım hocam.ug7+ taktım bende dediğiniz gibi arabanın kut kut gittiği yerlerde gidişi çok farklılaştı.dedim herhalde yeni lastık psıkolojısi ama değilmiş demek kı gercekten fark varmış goodyear da...
Kışı da sorunsuz çıkarırız inşallah. Aldığım adam zinciri unut falan dedi ama malını satacak sonuçta.
Fabrikasyon lastikler (ya B50 yada P6000 vardır sizde) gerçekten berbat. Ben 40.000 km boyunca işkence çektim. Araç balans tutmadı sıkıntı üstüne sıkıntı, hyundai ile mahkemelik olacaktım nerdeyse. Sonra artık pes edip lastikleri değiştirdiler. Ben Michelin istedim. Aracın tüm çehresi değişti birden. Yani üzerindeki fabrikasyın lastikler sizi rahatsız eder. Yaz lastiği olarakta daha yumuşak yapılı bir lastik deneyin bence.
aynı şeyi ug7+ ı alınca bende hissettim..sanki araba havada uçuyor gibi..o da fazla kılcal oluk olmasından..dişler çok esnek..ön sağ kapı ve ototeyp ten gelen sesler kesildi ve bu yazda bir daha ortaya çıkmadılar.. zaten kendi lastiklerinin sayfasını açarsanız konfor da kaç yıldız aldıklarına bakabilirsiniz..yumşak lastik olmalarına karşın km ömrü de uzun yani yumşak lastik çabuk aşınır lafı goodyear için geçersiz Düzenleyen : mdx78