zayıftır biraz. goodyear markasının ucuz serisidir. yol tutuşu ve dayanıklılığı ortalamadır. o nedenle fiyatı da caziptir. performans istiyorsanız daha iyi modellere bakmalısınız. çok fazla para vermeden ortalama bir performans için uygundur.
Bende şuan goodyearın kışlık şastikleri var saha kış girmeden almıştım gayet memnun kldım çok sessiz ve yol tutuşunu da begendim bu yüzden almak istedim
Efficientgrip serisi daha geniş yelpazede başarılı, Eagle serisi spor lastiktir bütün spor lastikler kuru havada lastikler ısındığında ve asfalt sıcak iken çok çok iyidir ama yağmurda epey bir kayarlar. Goodyear ın spor serisi olan Eagle modeli zaten sportif sürüş yapanların pek tercih ettiği bir model değil çabuk erir çabuk sertleşir çabuk bozulur, ama sportif amaçlı olup buna rağmen diğerlerine göre çok uygun fiyatlı bir lastik rakipleri kadar başarılı da değil, genellikle spor lastik isteyenler michelin pilot sport, bridgestone potenza, Continental sportcontact gibi lastikleri daha başarılı buluyorlar, onlarda yağmurda toprak zeminde diğer tüm spor lastikler gibi çok iyi değildir kuru sıcak asfalta bayılan lastikler bunlar. illa Goodyear olacak ise ve günlük kullanımda birçok zeminde yaz kış kullanacak iseniz Efficient grip serisi öneririm ADAC testlerinde bu sene sessizlik olsun tutunma olsun frenleme olsun viraj hakimiyeti olsun çok iyi puanlar aldı. Eagle yi listelerde yukarılarda göremedim ben.
ben de ultragrip kullanıyorum, bana göre en kaliteli kış lastiğidir. eagle sport dediğim gibi uygun fiyatlı bir seri. ama efficientgrip alırsanız en iyi yaz lastiklerinden birisini almış olursunuz.