Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

goodyear durogrip

'Sohbet' forumunda stecir tarafından 20 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. stecir

stecir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Selam;

Bugün 2006 1.5 CRDİ erama 4 adet durogrip aldım, çok araştırdım ve ilk günümde beni memnun etti yeni lastiklerim. Sizlerdende olumlu olumsuz deneyim yada görüşlerinizi almak istiyorum.cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler...

2. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    4 lastik ne kadara mal oldu.fiyat da yazarsan iyi olur.

3. stecir

stecir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cellini bayiden 5 ay taksitle 500 TL ye aldım alman marka 4 adet sibopla beraber

4. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    hayırlı olsun.güle güle kullanın.durogrip deneyimim olmadı hiç. bizim araçlara yumuşak lastik ideali. ilk takıldığında hepsi canavar gibi oluyor.ıslak kuru havalarda belli eder kendini.biraz kullanınca kendin de hissedersin zaten.aynı lastiği kullanan arkadaşlar yorum yapacaklardır.kazasız sürüşler.

5. stecir

stecir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkür ederim en az michalen kadar yumuşak ve km performansı daha üst seviyede yakıt tasarrufunda çok fark yok, umarım sorunsuz bir deneyim yaşarım, iyi forumlar

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben de düşünüyorum bu sıralar..yarın bakacağım.. fakat duragrip ile ilgili şüphelerim var.(var derken kesinlikle kötü lastik değil de daha iyisi alınabilirdi diyesöylüyorum)kendi sitesinde bile kuru yol performansına 3 yıldız, ıslak yola 4 yıldız vermiş..adac testinde ise 3 yıldız almış.. benim şu anki favorim yeni çıkan pirelli P1.. p1 in adac testi yok sanırım, önceki abileri p4 ve p6 cinturatoların 4 yıldızı var. ıslak ve kuru yol perf 4 yıldız..konfor 4 yıldız, km 5.. p1 ise daha yumşak konfor 5, km 4 yıldız.. konfora önem verceğim sanırım zaten kış lastiğimde var..çok yıpratamam..km perf o kadar önemli değil yani.. eşşek değil ya p6000 gibi en az 4 sene gider https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif (arabam 44.000 de) lastiğin kralı goodyear exellence ama fiyatı pahalı olunca çektiler türkiye den..3-5 büyük ebatı var sadece mich energy saver ın ise büyük ebatları 4, küçük ebatları 3 yıldız almış testten..zaten kazıkta satıyorlar hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın..alan bir arkadaşım çıkardığı goodyear gt3 den çok daha yumşak olduğunu söyledi bana.. 185-65-14 burada p1 120, p4 115 (T : 190 km-s) p6 138 ( H serisi ) TL

Düzenleyen : mdx78

Bu Sayfayı Paylaş