mrb arkadaşlar arkadaşım goldmaster cd çalarlı teyp aldı ve dün akşam arabasına taktırdı. bugün teybe bakalım diye gittik. teyp cdyi içine almıyor. yani cdyi koyuyoruz içine çekiyor ama cd 1 cm filan dışarda kalıyor. tam içine girmiyor sonrada cdyi geri çıkartıyor. arkadaş daha önce cd takıp denememiş yani ilk olarak biz cd taktık o da olmadı. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
bende de 3070 var bnimkindede hafıza kart okuyucusu dışarıda kalıyor 1 cm filan ondan dedim..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
içinde 2.bir cd olmadığını varsayarsak,cd taşıyıcı kızak ayarları bozuk demektir.Ürün garantili ise değiştirin hemen..
içinde cd yok ilk olarak biz takacaktık o da olmadı. garantisi var ama belki bizim bilmediğimiz birşey vardır diye sordum.
peki teyp takan yer kontrol etmedi mi? Belki atıyorum şu anda bir vidanın sökülmesi gerekliydi veya bir vidayı uzun attı mekanizmayı kitledi..
o zaman servisi arayıp sorun bir bence telefonları aşağıda , yazılı geçmek isterseniz link http://www.goldmaster.com.tr/bize_yazin.php <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%"> <TD align=middle ="rowb">ALP ALTUNEL DENEME BAYİSİ <TD align=middle ="rowb">Alp <TD align=middle ="rowb">ALTUNEL <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Üsküdar <TD align=middle ="rowb">02664162344 <TD align=middle ="rowa">ELMAS ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Ali <TD align=middle ="rowa">YILMAZ <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Sarıyer <TD align=middle ="rowa">02122429805 <TD align=middle ="rowb">GÜRSES ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">İlhami <TD align=middle ="rowb">PEKDİRİ <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Pendik <TD align=middle ="rowb">02164833087 <TD align=middle ="rowa">CAMERA ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Veysel <TD align=middle ="rowa">KUŞ <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Bağcılar <TD align=middle ="rowa">02124361181 <TD align=middle ="rowb">ULUDOĞAN ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">Bayram <TD align=middle ="rowb">ULUDOĞAN <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Beykoz <TD align=middle ="rowb">02163228585 <TD align=middle ="rowa">ÇAĞDAŞ ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Hümmet <TD align=middle ="rowa">KÜSKÜ <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Ümraniye <TD align=middle ="rowa">02164308265 <TD align=middle ="rowb">BAŞAK ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">Mehmet <TD align=middle ="rowb">ORAL <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Bahçelievler <TD align=middle ="rowb">02124528880 <TD align=middle ="rowa">TEKİN ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Nazmi <TD align=middle ="rowa">TEKİN <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Çatalca <TD align=middle ="rowa">02127892001 <TD align=middle ="rowb">ÖZKAN ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">Mümin <TD align=middle ="rowb">KIRCI <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Bayrampaşa <TD align=middle ="rowb">02125643346 <TD align=middle ="rowa">KAPLAN ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Eyüp <TD align=middle ="rowa">KAPLAN <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Eyüp <TD align=middle ="rowa">02125674816 <TD align=middle ="rowb">YILMAZ ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">Bülent <TD align=middle ="rowb">YILMAZ <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="rowb">Avcılar <TD align=middle ="rowb">02126908078 <TD align=middle ="rowa">YÜCETAŞ ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowa">Mahmut <TD align=middle ="rowa">YÜCETAŞ <TD align=middle ="rowa">İstanbul <TD align=middle ="rowa">Kumburgaz <TD align=middle ="rowa">02128850372 <TD align=middle ="rowb">RADAR ELEKTRONİK <TD align=middle ="rowb">Caner <TD align=middle ="rowb">TUNER <TD align=middle ="rowb">İstanbul <TD align=middle ="ro
dostum o teyplerın ustunde bı vıda oluyo cd yı ıcıne almasını engelleyen .. emnıyet gıbı bısey yanı .teybi sokun usttekı o vıdayı cıkarın duzgun calısır.... kolay gelsın ...
teybi ben kendi aracım takmadım arkadaş aldı onun aracı palio teyp normal gözüküyor dışarıda değil yani. ama benim arabada da sunny cd çalarlı teyp var oda dışarıda değil kafası tam oturuyor yani.
evet goldmaster için.... cd sanki bişeye dayanıyomus gıbı oluyo sonrada daha fazla gitmiyo mecbur cıkarmak zorunda kalıyosunuz cd yi.arkadasınıza tarif edin verdikleri teyp cıkarıcı metallerı yandan taksın teybı bıraz one cıkarsın usstekı vıdayı soksun ...