Altının hali ne olacak böyle iyiden iyiye düşüşte. Bu düşüş iyiyemi kötüyemi işaret. Birden bu kadar düşmesi iyi bişeye benzemiyor gibi.
Birileri paraya para demeyecek. Dün 14:30 da çeyrek altını tanesi 140tl den aldım 16:00 da çeyrek altın 130tl idi 2 saat içinde çeyrek başına 10tl zarar
Biraz daha düşerse arabamı çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum. Tahmini 220 grama ltın alıyorum bugunun kurundan. 95den bozdursam 3500 kar
altın piyasasından hiç anlamam ama c.tesi çeyrek almıştım 145 tl den. sağlam düştü, düşmeye de devam ediyor.
abilerim altının alınması için son dakikaya kadar takip edin yükselmeye veya sabit kalmaya başladığı anda alın. şahsen şu anda beklemedeyim...
Bu düşüş birilerinin cebini doldurmak için arkadaşlar paranız varsa sizde altın alın derim haziran sonu temmuz başı gibi altın geçen yılın bu aylarındaki rakamı sollayacak.ben 7 çeyrek aldım bile 500 nakitim vardı 500 de akbank sms para çektim 3 taksit. 7x145=1015 =1000 tl 7 adet çeyrek.
Hepsi spekülasyon...Büyükler baya bi para kazancak bu işten.Aynı borsada ki gibi.Bence ramazandan önce falan baya bi yükselcek gibi.Ama sanki biraz daha düşecek şu aralar.