selam benim araç servisten yeni çıktı fakat çalışırken rolantide koltuklara kadar ulaşan zayıf bir vibrasyon var rolanti düzenli motor kendi titreşimi çok az normalde içerde hissettmemem lazım ama hissediliyor motor takozları sağlam akla gelen her yere baktık ama gideremedik i 30 ların kronik sorunumudur yoksa başka yerlere bakmalımıyız bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
takozlarla oynamadıklarını söyledi servis daha önceki sibop hatasında vibrasyondan takozların toleransları kırılmış olabilrmi başka takozlarla denemelerini istedim bakalım sonuç ne gelecek
Sizin aracın yanlış hatırlamıyorsam subapları değişmişti. Sübap değiştirmek için trigeri dökmeleri gerekir. Trigeri sökmek içinde sol kulağı sökmeleri gerekir. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
evet serdar bende bu gün kontrol ettim sağdaki yağlı takoz biraz yukarda duruyo mili uzamış gibi bakalım yarın kontrol ettirecem o kadar yiksekte durmaması lazım denizi geçtik derede boğulmayalım mesajların yönlendirici oldu saol