Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gövde Çatlağı..

'Accent Forum - Club' forumunda taner_d05 tarafından 28 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. taner_d05

taner_d05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba.Yumurta kasa aracımın gövdesi, yani ön konsolda birkaç çatlak mevcut.Fakat bir tane var ki her ay biraz daha uzuyor.Bunu durdurmamın yolu var mı ya da konsol komple değişir mi ki?

2. ozcom

ozcom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede var ayno sorun ama sanırım tamponcular yapıyormuş

3. Alper Gülsün

Alper Gülsün Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar ankarada olanınız var mı bilmiyorum ama belki bulundugunuz ilde de vardır dr vinyl gögüs catlağı döşemedeki sigarayı v.s herseyi yapıyolar googleden bakın isterseniz dr vinyl

4. yumurta kasalarda güya denildiğine göre kronik bir sorunmuş çatlaması ama assan bunu inkar etmiyor böyle bir sorun yok diyormuş aynı eraların süspansiyon sistemi gibi mesela...

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kronik bir sorun değildir.

Sadece bakımsızlıktan çatlar,çatlayı durdurmanın yolu yoktur.ama bundan sonra temiz tutarsanız devamlı yağlarsanız başka çatlakların oluşumunu engellersiniz.
    sadece yumurta kasaya özgü bir durum değildir.her araçta çatlama yapabilir...

6. arabaya torpido parlatıcısı sürdüm yağlı bıraktı tekrar suyla sildim eski ayarına döndürdüm y.servistekilerde öyle şeyler sürme çatlatır diyince bende kestim abiler dikkat edin sizde..

7. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bildiğim kadarı ile konsol vb gibi plastik aksamlar özellikle kışın çatlama yapıyor,yani hava soğukken kırılmaya daha yatkın arkadaşım vectra-a sını aldığından beri ön cam altı çitasını torpido sütü ile siler ama yinede engel olamadı bu çatlaklara...ama yağlar işe yarar herhalde...

8. denizferidun

denizferidun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet torpito parlatıcısı denilen şeyler konsolu çatlatıyorr

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yanlış biliyorsunuz tam tersine güneşte ve soğukta gögüsü koruyan ve besleyen maddedir.vazelinde sürülebilir.

10. ardacenk

ardacenk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    katılıyorum benim eski 98 accentte devamlı torpidoyu yağlardım parlatırdım geçen sene amcama verdim arabayı halen en ufak birçatlak yok *bakarsan bağ bakmazsan dağ* sözü hem bu konuda hemde genel konuda en sevdiğim sözdür.

Bu Sayfayı Paylaş