Arkadaşlar göstergeyi söktüm yeşil ledleri beyazlarla değiştirdim herşey güzel gitti ancak yerine taktığımda hız ibresi sanki aşağıda kalmış gibi geldi,bende ibreyi tekrar sökeyim dedim,biraz zorlandı çıkardım tekrar taktım ama artık boşta dönüyor ibre malesef.Denedim araç hareket halindeyken hız ibresi yerinden oynamıyor malesef,ibrenin alt parçasını söktüm (fotosu aşağıda kırmızı içindeki parça)ancak içini sökmeye cesaret edemedim büyük ihtimalle içinde tırnaklı yuvarlak parçası var. Sizden ricam anlayan yada başına gelip çözen yada bu işlerden anlayan birilerini bulabilirmiyim. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Düzenleyen : onur_team
ibreyi tekrar çıkarırken zorlamıştım,tekrar takınca boşa dönmeye başladı. O daire içindeki parçanın içini açabilirmiyim dağıtmadan,nedersiniz. Başka neler yapabilirim acaba. Düzenleyen : onur_team
Bu parçayı göndersem tamir edebilecek birilerini tanıyan varmıdır acaba? Yada bu parçadan çıkma bulabilirmiyiz acaba.Tam ismini bilen varmı? Düzenleyen : onur_team
ben defalarca söküp taktım herhangi bir sıkıntı olmadı. tekrar ibreyi takıp iyice bastırıp deneyin. eğer bir parça filan kırılmadıysa kolay kolay bozulacağını sanmam. Düzenleyen : mursel_balci
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok şükür düzelttim. O malum parçanın bir tarafını arladım,içini gördüm,içinde bir pim var yerinden çıkmış yan tarafa kaymış,onu iğne yardımıyla eski yerine aldım,halloldu. Göstergeyi yerine taktım,nasip olursa fotosunu çeker paylaşırım. Tekrar teşekkür ediyorum.
tebrikler ama bana kalırsa arac içi elektronik aksamla iyi düzeyde bilgi ve tecrübe yoksa uğraşmamak lazım