merhaba bılıyorum sımdı bu konu defalarca açıldı dıyosunuzdur ama yınelemek ıstedım aracıma 4 adet yenı mevsımlık lastık almak ıstıyorum ne tavsıye edersınız en ıyı performens.enaz lastık sesı ve mukavemetı en kral uzun omurlu lastık hangızı kısacası ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz ne tavsıye edersınız saygılar sunarım
Ben pirelli p6000 kullanıyorum memnunum. yol yardımı da veriyorlar. fiyatı da uygun. micheline bayisinde çalışan bir arkadaşım artık eski kalitenin kalmadığını ve verdiğim paraya değmeyeceğini söylemişti ben de vazgeçmiştim... uzak doğu markalarından da uzak dur uzun ömürlü olmuyor diyorlar.
En iyisi kumho kardeş boşver öbürlerine vereceğin 2 kat farka benzin doldur gez,kumho hem yumuşak hemde sessiz lastiktir.
marangoni, italyan malıdır, fiyatı uygundur. ben 3 yaz kullandım, hala dişleri çok diri, 2-3 sene daha rahat kullanılır.
Önceden P6000 vardı canım burnumda gidiyordum yolda.. Şimdi ise silverstone Performans aldım iyi gibi şuanda memnunum ileri Km'lerde ne olur bilinmez..
goodyear exellence..ben bunu yazdıkça arkadaşımın biri üretimi durmadı mı diyor ama geçen kışlık lastikleri aldığım goodyear a gittim. orada mis gibi duruyor, yazlık olarak herkese tavsiye ederim. ebatı var mı kontrol et sitesinden. olmadı pirelli cinturato p4 alabilirsin..kumho da iyi bir tercih olacaktır. herkes aman ha pirelli... diyor ama ben p6000 den çok memnunum biraz sert olabilir ama frenlemesi ıslakta da kuruda da çok iyi. üretimden kalktı artık. cinturato p4-p6-p7 yeni yazlık lastik olarak pirelli nin ürün gamına girdi. yakında klasik p6 ve p7 de kalkacakmış üretimden. pirelli den bana gelen email de yazdı bunlar. bu lastikler ödediğiniz parayı 30.000 km de geri ödeyen lastikler. şu anki birçok lastikle kıyaslandığında. artık tüm firmalar az yaktığını iddia eden lastikler üretmeye başladı. (michelin energy saver gibi; ama ıslakta frenlemesinden kötü not aldı) pirelli nin sitesinden mail yollayın hemen cevap veriliyor 1-2 günde 13 jant sa http://www.pirelli.com.tr/web/catalog/car-suv-van/catalogo_desc.page?categoria=/catalog/car-suv-van/car/summer&uri=/pirellityre/tr_TR/browser/xml/catalog/car-suv-van/CAR_CINTP4_SUM.xml&prodotto=P4cint&vehicleType=CAR-SUV-VAN Düzenleyen : mdx78
continantelin nın yan markası olan sportiva marka kullanıorum bastan tereddütle aldım fakat cok memnunum yol tutusu frenleme harika ve benim için en önemlisi accentlerin yol sesini içeri alma sorunu bitti ses gercekten cok azaldı tavsiye ederim http://urun.gittigidiyor.com/SPORTIVA-175-70-13-SIFIR2YIL-GARANTI-FATURALI_W0QQidZZ13645272bu linkte 105 ytl dior ama ben bu kıs 85 ytlden aldım ürün acıklamasıda var linkte.
ben michelin energy aldım ve çok memnunum hiçbir sorun yok...uzun yolda ses çıkarmıyor... tavsiye ederim...