arkadaşlar selamlar. aracım 2010 model 1.4. era abs team. araçta 2 gündür sol göğüs tarafından bir ses gelmekte.gelen ses bir şeyin çalışması gibi bir sesi andırıyor.baktım ama bir şey göremedim.araç rolantide çalışırken ses yok. yola çıktığımda ses var.acaba km saati olabilirmi?
2006 dizel eram var benimde titreme gibi bir ses göğüsten geliyor çözemedim ve gittkçe can sıkıcı bir hal almaya başladı
ben sana söylim altını üstünü kurcalicaklar seni göndericekler tanıdığın yok ise birde işçilik ücreti talep edecekler
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=19884&PN=2 Bende de vardı, özellikle düşük devirde veya çok yüksek devirde titreme,zirilti gibi garip bir sesti. geçen sene kurtuldum. umarım sizde kurtulursunuz. yukarıda bahsettiğim linki incelemenizi rica ediyorum. saygılarımla, M.
merhaba, era dizel mode 2012 aracım var.göğüsten gelen ses bendede var.sanki teyipten geliyor diye düşünüyorum.forumda yazılanları okudum deneyeceğim.yeni araçta bile olması ilginç.bazı şeyler nasip ve kalite ile ilgili.
2010 getz benimde gögüste ses var sadece stabilize yolda geliyor ilk 15000 bakımında götürdüm söyledim teyibi söktüler etrafını doldurdular ama yine geçmedi arada bir gidiyor geliyor.müziğin sesini az fazla açınca kurtuluyorum )) )) yoksa cinnet geçirecek gibi oluyorum.araçta sese hiç tahammülüm yok. sonradan anladımki benim sesi içerde küçük bilye gibi bişey var sağa sert viraja girince sol tarafa geçiyor sola girince sağ tarafa arada gezeliyor bazen sıkışıyor bir yerlere ses gelmiyor.) ön camın önünden kalorifer deliklerinden hava tutuyotum bir iki gün geçiyor yine çıkıyor bende bıraktım artık inadı sallıyorum gidiyor. sende öyle yap. )