aracın göğsünde çatlak var ve bu genelde hyundaılerde olabililyor.ama çözümü nedir.düzeltebilirmiyiz acaba.buna kim ne yapabililr
çatlamaları önlemek için bana zaman zaman vazelin sürmemi tavsiye etmişlerdi.toz çekmese güzelde parlatıyor.
gögüse bakımı yapılmıyorsa devamlı temiz ve yağlı tutulmuyorsa vede güneşten korunmuyorsa çatlaması normaldir.bu hyundaıde değil vw-opel hatta volvo markasında bile yaşanır.çaresi ya gögüsü komple yenilemek yada bu şekilde binmek,eğer yaptırılmıyorsada bundan sonra çatlak oluşmaması için korumak....
kesinllikle katiliyorum gögüs en cok günes'den dolayi zarar görüyor arkadasda dedigi gibi korumak lazim en iyi yöntem park halindeyken güneslik koyucaksin cama ve tabikide koruma sürmek lazim!! Valla kardesim DR:VİNYL var ankara istanbul türkiyenin bir cok yerinde adamlar sifir gibi bütün plastik aksamlarini onariyorlar... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
Arkadaşlar göğüs çatlakları sorun değil iyi bir kaportacıya giderek halledebilirsiniz bizim arkadaş yapıyordı şahin doğan torpidolarına yeni arabalara yapılır diye tahmin ediyorumçatlak yeresilikonla güzelce şekil verip boyuyordu aynı sistem olabilir bence
dr vinly çok pahalı iş yapar.mesela benim tamponu onardığında kaskoya 102 ytl para yazmış ama tamponun sıfır fiyatı 45 ytl