Merhabalar. Hyundai kullanicisi olarak bisey sormak istyrm. Aracimi üzülerek saticam ve Renault Megane HB alicam. Plaka sorgusunda Glkhh diye birsey cikiyor. 1027 tl tutarlı. Ürküttü bu garip sey beni. Üstadlarim bisey diyebilirmi acaba baba bununla alakalı. SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani uzakmi durmaliyim bundan. Ilk defa karsilastim boyle biseyle. Tutar ufak ama midemi bulandirdi iste SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzak durmaya gerek yok yangın yazdım ama terör kaynaklı diğer hasarlarda olabilir çam kırılması vs vs....
Merhabalar.Biri taş atıp camınızı kırsa bile kasko bu teminattan ödeme yapar.Anlayacağınız camlardan tutun, aracın her yerine güzelce baktırın.Miktar fazla gelmedi bana ,cam çıkabilir, camlara baktırmayı ihmal etmeyin.
Ben olsam bulaşmam şimdi siz Nasıl tedirgin oluyorsanız sattığınız Zaman'da alıcılar tedirgin olacaklar ben Caddy alacağım Zaman aracın birinin camına silahla Ateş edilmiş ve cam değişmiş Araba aylarca bekledi ilan resmen ölü fiyatlara düştü Sent from my iPhone using Tapatalk