yorumu size bırakıyorum 15 inç titanyum yarış jantları 195 55 15 yüksek performans dunlop lastikler sizce nasıl durmuş Düzenleyen : ghost era
çıkan jantları ne yaptınız benim arabama olursa ve fiyatta anlaşırşak alabilirim,bijon aralığı 114.6 benim arabanın.cavap yazarsanız sevinirim
jantlar titanyum oldugundan performansı dahada arttı orjinalleri daha agırdı lastikler dunlop un en yüksek performans lastiği yol tutuşu inanılmaz arttı...
güzel yakışmış peki dunlopun hangi modeli lastikler.yol tutuşu çok güzel dedin ya o yüzden yol sesi falan yapıyormu yani hamur yumuşaklığı nasıl.
Dunlop iyi bi lastik markasıdır...Jantlar fena değil ama daha iyisi olabilirdi. 16 güzel olurdu. BENCE...
güle güle kullan yakışmış sorması ayıptır kaça mal oldu bu titanyum jantlar biraz pahalı diye biliyordumda ondan soruyorum
bende 16 koyma taraftarıydım ama ozaman konfordan ödün vermen gerekiyor çünkü o zaman 45 yanak lastik kullanacaksın ki o zaman yoldaki en ufak pürüzü hissedersin bence en ideal ölçü budur hiç bir şekilde asfalt sesini almıyor lastikler dunlop sp 9000 sport du sanırım firen mesafesi AA