Arkadaşlar malum önümüzde seçimler var kaynak lazım bu ara trafik cezaları sıklaştı dikkat edelim. Şu an en çok can yakan gezici radarlar , bana bugün ceza geldi Tem ( e-80 ) 'de 143 km hız ile 140 TL hatalı şerit değiştirmeden bir 140 TL daha toplamda 280 TL. benden uyarması ...
hocam 143 le 140 tl iyi gelmiş... :S zamanında hız sınırı +20 km den hız sınırı +60 lira ceza yemiştik biz... geçmiş olsun ama ucuz atlatmışsınız...
polismi durduruo da ceza kesiyo yoksa arkadanmı yazıyor cezayı ? ben bu aralar deli gibi sürmeye başladım makasa vuruyom kendimi.ceza yicem diye korkuyom wala. tutamıyorum kendimi.
saolun arkadaşlar. hayır gücüme giden tem de sol şerit dip gaz en az 150-180 gidiyor herkes. nerde radar ? bence kimi tuttururlarsa artık.
arkadan yolluyolar cezayı... bi fıkra vardı nette... 'Polis bir gün adamın birini durdurup ehliyet ruhsat soruyor... Adamın evrağında eksiklik var... Polis arabayı bağlayacak... Adam durup polise; siz beni burda tuttuğunuz sürece birsürü araba geçti burdan onların evrakları tammı diye soru yöneltiyor... Polis ise soruya soru ile cevap veriyor... Siz hiç balığa gittiniz mi? Adam evet deyince bir soru daha soruyor... Peki hiç tüm balıkları yakaladığınız oldu mu???'