GGetz kullanıcıları getz almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Sizce Getz'lerin 1.3 motoru kasası için yeterli mi, çekiş güçleri nasıl ayrıca tüp taktırırsak yokuş yukarı yığSlma yapar mı?
1,3 motorlar iyidir yani sorunu falan yok çokta kötü değil performans yönünden ama tüpü nereye koyacan?getzler tüpe uygun değil bence,zaten tasarrufludur
1.4 cc Getzler 1.3 lere oranlara daha seridir. 1.4 cc olanlar 1.3 lerden 12 hp ve 30 kg daha ağırdır. Yakıt olarak cimri bir araçtır. LPG illa taktırmak istiyorsanız Getz değilde Admire yada Era düşünün derim. Düzenleyen : GRAFTT
getz alacaksanız 1.5 dizelini alın.. hem yüksek çekiş , hem düşük tüketim...ama 1.3 'leri de ataktır en azından 1.4 era'dan çok daha ataktır.. era 1.4 gibi maksimum torkunu 4700 gibi çok yüksek ve saçmasapan bir devirde alıp, düşük devirlerde inanılmaz tork kaybı yaşatmıyor...gezt,maksimum torkunu 3200 devirde aldığı ve dışı karbonfiber olduğu ve kasası daha hafif olduğu için gayet ataktır..sahibini üzmez...eski aracım getz 1.3 idi..satıp da era 1.4 aldığıma çok pişmanım açıkçası
üç yıldır kullancısıyız kalkışta yokuşlarda hiç problem yok fakat uzun yolda filan 150den sonra dökülmeye başlıyor yani o hızdan sonra pek gitmiyor ha ibreye kadar gelmez mi gelir kuzenim denedi de fakat dediğim gibi yokuş ve kalkışta no problem şuana kadar hiçbir sorun da çıkarmadı.aşağıda linki aracın bakabilrsiniz araç küçük gelmeye başladığından aile kalabalık satmaya karar verdik.acelesi yok.iç genişliği arka diz mesafesi filan birçok arabadan çok kral iç genişliği fazlasıyla yeterli fakat açıkçası şu bagaj olayı pek yeterli değil. http://www.sahibinden.com/16binde_getz_yanlis_degillWQQaXQQ4921596WQQpXQQdisplayitem
2005 1.3 gls model 88 binde kırmızı brc marka simit tüplü değişen ve boya yok.Böyle bir getz 13750 alınır mı, fiyat uygun mu?
fena değil alınabilir...arkadaşım 11liraya 05 47binde 1,3ü satamadı boya değişen yoktu vazgeçti en sonunda arabayı modifiye ediyor şuan gri renkti Düzenleyen : CAGLAR2801
2005 model 1.3gls var uzerınde ATIKER sıralı sıstem lpg var 5 aydır kullanıyorum hızlanmasında veya cekısınde sorun yasamadım.aracta 3 kısı var ken araba bıle cektım cok sukur sıkıntı cekmedım.yakıt konusunda da baya tasarruf ettım bılgınıze..