Hafta sonu getz'imi 2.periyodik bakıma götürdüm.Bu iki yıllık süreçte araçtan gayet memnun kaldım ancak arka taraftan gelen lok/lok benzeri su kaynamasını andıran ses-şu son 20 gündür gelen ses iyice arttı ve rahatsız edici boyutlara vardı-gerçekten sinir bozucu.Bu durumu yetkili servise belirttim onlarda gerekli testleri yaptıklarının ve arka amortisörlerin değişmesi gerktiğini söylediler,ellerinde şu an bulunmadığını hyundai assana sipariş edildiğini ve geldiğinde hemen garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler. Umarım değişimden sonra bu ses ortadan kalkar.
Araç 26 Aralıkta servise girdi. Servisin elinde amortisör yokmuş sipariş edildi ama bu vakit oldu hala sipariş edilen amortisörler gelmedi. Bekleyen derviş misali muradımıza ereceğimiz günü bekliyoruz.
Ya bu kadar mı geç gelir bi amortisör 26 Aralık'ta sipariş verildi 17 Ocak oldu hala istanbuldan gelecek.Fizandan geliyor sanki mübarek...
servis amortisörlerin geldiğini haber verdi gelin takalım diye şimdi de yoğun kar yüzünden ben gidemiyorum. beklemeye devam