merhaba arkadaşlar haftasonu aracımın logolarının altını kapladım uzun zamandır aklımdaydı sonunda yapabildim.bakalım beğenecekmisiniz daha öncede cam üstlerine rüzgarlık yaptırmıştım buda o
Arkadaşım öncelikle hoş geldin,aracın pırıl pırıl ama park sensörü montajını yapan becerememiş. Neyse olan olmuş en azından siyah yerleri tampon renginde boyatırsan daha hoş olur. Bak bu resimde park sensorunun varlığı belli belirsiz.
hoşbulduk ve teşekkürler onlar zaten uzun zamandır rahatsız ediyo beni serviste boyatacaktım boya sensörlerin gözlerini kapatıp bozabilir dediler o yüzden vazgeçtim ama tekrar niyetledim boyamayı.
Boyattır boyattır, bu arada aracına bişey yaptıracağın zaman fikir alacağın en deneyimli kişi benim haberin olsun :RpS_laugh: Bu arabaya yapılabilecek her seyi yaptırdım çünkü.
Maşallah çok güzel olmuş. Aman Allah'ım bunu birtek ben yapamıyorum galiba nasıl yaptığınızıda anlatsaydınızda (ben değilde ) yapamayan arkadaşlara yol göstermiş olurdunuz o açıdan.:RpS_rolleyes:
Bende altın sarısı ile kapladım hoş oldu sizin aracınızada kırmızı gayet yakışmış logoyu söküpmü yaptınız yoksa logo aracın üstündeyken mi yaptınız ?
kafamda olan bikaç şeyi sizede söleyim o zaman sizde bi fikir verin arka tamponun alt kısmı yani sis farı ve çevresindeki bombeli yeri siyah yapmayı planlıyorum ayrıcada ön panjur ve yan direkleride karbon kaplamayı düşünüyorum nasıl durur acaba?
Benim arabamda 2 kapı arası direk fabrika çıkışı mat folyo ile kaplı, camlarda filmli ise güzel duruyor + elle orayı tuttuğunuzda el izi kalmıyor, bilhassa yazın. Logoyu çıkarmadan birkaç defa bende denedim, zamanla çıktı bende çıkardım, artık logoyu sökmem gerekeceği için yapamıyorum.
cam filmiyle dahada güzel durur ya.tampon altı için foto bulamıyorum geçende edirneye giderken yolda bi getzde gördüm acayip hoşuma gitti ama foto çekemedim keşke çekebilseydim
Arka tamponun sis farının bulunduğu yerdenmi bahsediyorsunuz ? Açık renk Getzlerde o kısmı folyo ile kaplandığında harika bir görünüm oluyor. Mat siyah folyo net üzerinden sipariş verilebilirde ?
evet beim gördüğümde gri bi getzdi siyah kaplamayla çok güzel duruyodu haftasonu yine bi tabelacılara yolumuz düşecek herhalde
hayırlı olsun kardeşim araban çok temiz görünüyor.hemşerim imkan varsa önce yay ve jant işine gir bunlar olmadığı zaman arabaya folyo carbon işi uygulayınca apaci oluyor araç.en azından yakışan bi jant