Merhaba aktif forumun aktif üyeleri. Jant almayı düşüyorum. İki tanesi gözüme ilişki. Siz değerli forum arkadaşlarımında fikrini almak istiyorum. üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 400 TL Sahibinden satılık ikinci el - 124719950 Bunlar sıfır sayılır. hosuma giden bir jant tipi. Hyundai üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 290 TL Sahibinden satılık ikinci el - 124546372 Bunlarda Hiç kötü değil biraz fiyatı yüksek. istediğim fiyata verirse buna daha yatkınım uygunlugundan dolayı. Bu arada getzimin rengi mavi hangisi daha yakışıklı gösterir getzimi?
Eğer zeytin burnun daki indirim yapmazsa arada pek fiyat farkı kalmıyor. Zeytin burnunu boyat moyat derken anı fiyata gelcek.
düşünürseniz ben jantlarımı satıyorum. Hyundai üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 375 TL Sahibinden satılık ikinci el - 125201961
üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 127184084 Bu jantı aracıma taksam aracımın üzerindeki jant lastik orjinal getz jantı. lastikler 175 65 14 olması lazım lastiklerim yeni bu lastikleri o janta taksam sıkıntı olurmu çok?
400'lük olan güzel getz de de iyi durur. Ben sana başka bir öneride bulunayım eğer aracına lastikte alacaksan bence 14 inc çelik janta hiç girme.. Direk 15 jant yap derim
400 lük olanlar güzel duruyor tabi aracın renginide göz önünde bulundurmak gerek bu arada yeni konu açmak istemedim bende jant lastik (15'') değişmeyi düşünüyorum hatta buldum ancak platin gri eraya nasıl olur bu jantlar Lastikal.net Hesaplı alışverişin yeni adı
Nasıl olur bilmem. Sana yakın bir arabada gördüğün beğendiğin işte bu olmalı dediğin jantın resmini bul. Eralarda çok getz de pek yok.