Dün aksam farkettim arkadaşlar sağ arka paspasın altı nemliydi,iyi su çekmiş.malum bir kaç gündür yollar çok sulu istanbulda.yinede garibime gitti sorunu bulmak için daha bakamadım.daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldumu aranızda?
Açıkçası olmadı ama.Bu akşam gidince bende bir kontrol edeyim.İçme kurt düşürdün.Ama nerden su alabilir ki..?
Kapı fitilleri, su tahliye kanalları yada delikleri tıkanmış olabilir. Özelliklede sonbaharda dökülen yaprak v.s. kaynaklanıyor...
benim aracımda da sol arka kapıdan içeri su giriyor sanırım. ama sadece çok uzun yağmur yağdığında oluyor. kısa süreli yağmurlarda olmuyor. nedenmiş. siz buldunuz mu ?
Aynı sorun bende de mevcut sol arka kapıdan su aldı aracım iki kere ama nereden girdiğini bulamadım fitilleri kontrol ettim sağlam yani yırtılma yok taban halısını kaldırıp ıslaklığı kuruttum ama ilk yağmurda tekrar edebilir inşallah bir çözüm bulabiliriz
Bende ki sorun şu şekilde: Su kapı eşiğine geliyor ve orada birikerek fitilin üstünden içeriye akıyor. Bende geçici olarak o kısma bez koydum ve yağmurlu havalarda suyun içeriye girmesini şimdilik bu şekilde engelliyorum.
Bende de aynı sadece sağ arka kapı eşiğine birikiyor. Ama toplamda yarım cay bardağı kadar bile olmadığı için şimdilik içeriye girmiyor. İnşallah zamanla artıp içeriye girmez. LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suyun oraya nereden gittiğini hala bulamadım kapının menteşe kısmında hiç ıslaklık olmuyor acaba kilit kısmından aşağıya doğrumu akıp birikiyor
selamünaleyküm arkadaşlar bende de 2005 1.5 crdi gls getz var bi kaç gündür yağmur iyi yağdı ve arka sol kapı altından su almış ayak altı göl gibi olmuş acayip canımı sıktı bu durum.
aynı durum bendede var sol arka kapıdan çok yağmur yağdığı zaman en alttan fitilin ordan sızma oluyor bende merak ediyom çözen arkadaşlar bizide bilgilendirsinler