Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz'im Stop Ediyor.

'Getz Forum - Club' forumunda mhmmtcskn tarafından 17 Ağustos 2018 tarihinde açılan konu

1. mhmmtcskn

mhmmtcskn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Muhammet Coşkun
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Merhaba arkadaslar. Aracım Getz 1.3 2004.
    3 gün önce aracım Lpg'ye gecis yapmadi. Aracımı lpgciye götürdüm. Yapilan kontroller sonrasında lpg tankina giden kablolarin degismesi gerektigi soylendi. Bu sabah gereken kablolar degisti. Lpgciden ciktim 10 metre ilerledim aracin ariza lambasi yanmaya basladi, geri getirdim makineye baglayip sondurduler. Tekrar yola ciktim ve trafik lambalarinda durunca aracim stop etti, calistirinca tekrar ariza lambasi yandi. Ustaya geri getirdim, makineye tekrar bağladi ve krank mili sensorunde ariza var dedi. Bu araci tamircinize goturun sizi yolda birakir dedi. Anlamadigim tek sey; bu sabaha kadar problemsiz calisan aracim neden lpg kablolari degistikten sonra bu arizayi vermeye basladi. Bunu lpg ustasina sordugumda; bizim yaptigimiz islemle bie alakasi yok, siz tamirciye goturun dedi. Arkadaslar size soruyorum bu ustalar kablolari degisirken motordaki diger kablolar oynamis veya cikmis olabilir mi? Krank mili sensorunu gercekten degismem gerekir mi?

Bu Sayfayı Paylaş