Başlıkta da belirttiği gibi malum kış aylarında buğu olaylarından kurtulmak için cam rüzgarlığı almak istiyorum. Ankara da bir aksesuarcıda buldum 4'lü olan modeliydi çok emanet durdu üzerinde alamadım. İnternet de birkaç model buldum. Kullananlar var fikir verirlerse çok sevinirim. 1. si --> ModaCar AeroVisor® HYUNDAI GETZ 2006 >> Makyajlı Kasa Cam RüzgarlıÄı 42a201 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com 2.si --> Sunplex HYUNDAI GETZ 2006 >> Makyajlı Kasa Cam RüzgarlıÄı - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com 3. si --> ModaCar AeroVisor® Mugen Style HYUNDAI GETZ 2002 >> Ãn-Arka Rüzgarlık Seti 42b061 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com 4. si --> http://www.hepsiburada.com/liste/z-....aspx?productId=otelf7906&categoryId=20036658 Bunlardan birini kullanan yada başka marka model kullanıpta memnun kalan varsa tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
4 Şıkkı 1.4 Benzinli Getz Takmıştık Memnun Kalınmıştı Ama Görüşüm Ortasınıda Kapatması Mugen Tarzı Olanındandır
mugen tarzını taktım kapı dıreklerın tam ortasında kaldı dıger yarıları bos kaldı cok cırkın geldı gozume aynısı cıkarsa dıye korktugum ıcın forumdan fıkır alayım dedım.
iki direğin arasında çok boşluk kaldımı? benimkini takan adam dıreklere sıfırlamaya calıstı sankı cok yukarda kaldı ben camı aralayabılmek ıcın ıstemıstım ama o kadar yukardakı ıcerden nerdeyse gorunmuyor.
3 numara güzel 1 ve 2 yi kafadan ele cam rüzgarlıgı ya dört cama takılır yada takılmaz eskidendi ön iki cam
direk derken sadece ortadaki direkler mi? ? Yoksa kapı çerçevesin üst tarafınıda mı? Yani mügenin takıldığı yerin üstünde kalan çerçeve mi ? bende taktırmak istiyorum ama kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Metalik gri getzime füme mi yoksa siyah renk mi seçsem bilemedim.
Şimdi durum su üst cercevelere sıfırlarsan orta direklerdede çok fazla boşluk kalmadı ama bu seferde şunu hesap edemedim ben bunu görüntü için değilde kısın az bişey camı acabıleyımde buguyu alsın dıye taktırmıştım. Icerden bakınca ruzgarlıklar gorunmuyor bile o kadar yukarda kaldı. Resım koyan murat arkadas dırek asagıya cekerek taktırmış onunkı daha kullanışlı olmustur. Bende diyorum söktüreyim cercevelerı parlak siyah kaplatıp o şekilde takayım diyorum. En azından bir fonksiyonu olsun.