Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getzim 4.5 litre yağı 20 dakikada boşaltmış

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda bgr_ tarafından 14 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. bgr_

bgr_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    merhabalar geçen gece yola çıktığımda normal seyir halinde takk diye bi ses geldi. yolda herhangi bi taş filan yoktu sanırım araç hiç desarsılmadı.10 metre sonra aynı ses tekrar geldi ve aracımı sağa çektim durup bagajda ses yapabilecek bişey olduğuna baktım ve kırık bir bilgisayar koltuğu gördüm sanırım babam koymuş..sesi onun yaptığını düşünüp yola devam ettim tekrar ses gelmedi.ama bu sesin bagajdaki koltuktan olduğuna emin değilim... eve geldiğimde aracı parketmek için manevra yaparkenarabanın yola yağ aktığını ( damlama şeklinde değilakıtma) farkettim ve hemen motoru kapattım.içindeki az miktarda yağı otoparka bıraktı.şu an aracımda hiç yağ yok. servise gidip sordum tahminen karterin çatlamış olabileceğini söyledi ve motorun ineceğini ve minimum 2000 tlye mal olacağını çekiciyle buraya gelmesi gerektiğini söyledi bu rakam karter değişimi için normalmidir acaba?

araç 2005 model 122.000de dizel getz
    Düzenleyen : bgr_

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,164
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. bgr_

bgr_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    blokta herhangi bir çatlak olduğunu sanmıyorum sanayideki hyundai özel servisimotorun indirilmesi gerektiğini söyledi benimde kafama yatmadı aslında...karter zaten motorun altında değil mi arabayı lifte kaldırdığında rahatça sökebilir sanıyorum...arabayı stop ettiğimde az miktarda yağ kalmıştı ama yatak sardığını düşünmüyorum çünkü kapının önünde 1 litreye yakın (az yada çok )yağ var ki hala saat gibi çalışıyodu..

Bu Sayfayı Paylaş