selamun aleykum abiler merhaba aracım GETZ 2008 1.5 crdi aracıma varex kumandalı egzos taktırmayı düşünüyorum ses alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
öyle sesli sesli gezenlere evde oturuken hemen hemen hepimiz sövüyoruz bence yaptırmayn getz performans arabası değil ki ne ses çıkacak.
Kulak sağlığınızın bozulmasını istemiyorsanız taktırmayın. Egzoz sesinden dolayı değil yalnız. Arkanızdan gelecek güzel duaların çınlamasına katlanmanız lazım..
o sesi çıkaran dizelmi benzin mi bilmem ama akrabayız onlarla tv başından uykuda camda her türlü görüşüyoruz sesi duydukça
Vanalı varex zaten yasak çevirmede polis yakalarsa ki arabanın altına eğilip bakıyor ve yakalıyor zaten ondan sonra arabayı direkt bağlıyor oooh çokta iyi yapıyor polis sonra çekici üzerinde sanayiye gidip rezil olarak söktürüyorsunuz o vanalı eksozu yada ses çıkaran eksozu, yoksa araç trafikten men, birde güzel bir ceza kesiyor oooh mis haha yok vanalı eksoz meksoz gezin dolaşın arabanızla efendi efendi. poposu yiyen parasını kazanır gider i30N yada honda civic typeR gibi yada lamborghini lp560 gallardo gibi bir otomobil alır onlar zaten orjinal haliyle eksoz sesi yüksek ses çıkaran araçlardır hemde bu araçların eksoz sesi müzik gibi ilahi gibi gelir kulağa sonradan takma çakma varex gibi carlamaz, parasını veren hakkını çıkaran adam gider ona biner, bunlar orjinaldir ne polis nede tüvtürk bi halt diyemez orası ayrı. İşi bilen adam basar parayı gider 250 liraya girer İstanbul park a piste orada eksozuyla cazırdar kimse de rahatsız olup arkasından küfretmez. Mahalle arasında eksoza müzik sistemine çok söverler mesela geçen gün bir cinayet işlendi müzik sisteminin gürültüsü yüzünden. getz gibi 25-30000 liralık arabaya 2000 liralık eksoz sistemi taktırmak ta ayrı bir düşünce olur zaten. Varex in orjinalleri bu fiyat ha bizim sersolar gidip çakmasını yaptırıyor takıyor 200-300 liraya onlar zaten eksoz bile değil.
106 ım ile komple düz boru susturucusuz 6 ay dolaştım. polis durdurdu,el feneriyle altına yattı,hiç bişey çözemedi bıraktı. picantoyla kat.iptal susturucusuz 1 ay dolaştım.berbat bir ses kimseyi rahatsız etmem,ara sokakta basmam,bu işinde bir raconu var. ama o işin pokunuda çıkaranlar çok...onlara bende çok küfür ediyorum. bu ses kötü olamaz
Modifiye işi Türkiyede araçlara ucuz oyuncak takma sanatına dönüştü. Her köşe başında bir oyuncakçı peydahlandı. Milletin bunlara tevessül etmesi çok yazık. Bir farı patlak gezer ama uyuyan çocuğu uyandıracak ses sistemi takmayı ihmal etmez. En son bir şahin gördüm. Bütün helezonları söküp aracın tavanına takmış. Ancak araç basık. Yere yapışmış. Önüne bir çocuk çıksa kurtaracak manevra kabiliyeti kalmamış ama haberi yok. Ona aracın yere yakınlığını çakmakla ölçmek yeter. Hoş, başkalarının hayatı vücut bütünlüğü çok ucuz ülkemizde. Kulak sağlığını kim takar tabi. Taktırın sizde ha bir eksik ha bir fazla.