Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getze uygun silecek markası ve modeli

'Getz Forum - Club' forumunda qudocco tarafından 5 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. qudocco

qudocco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese selamlar,

Forumada arama yaptırdım ama bulamadım. Getzimin sileceklerini değiştirmek istiyorum. İnternetten araştırdım biraz ama kafam karıştı. Hangi silecek markasını tavsiye edersiniz. Bir de tırnak kısımları biraz farklı uyum sorunu yaşarmıyım?

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    suana kadargordugum en sessız sılecek vette, cın malı olmasın dıye bosch clasıc tıp sılecek aldım ılk zamanlar ses yaptı sınır ettı benı ama sonrsında alıstı cama artık ses yapmıyor bosch ta kullanabılırsın
    ınce bır puf noktası sıleceklerı kesınlıkle bezle sılerek temızleme sadece su tut boylelıkle sılecek lastıgının uzerındekı yumusak kalmasını saglayan maddeyı goturmemıs olursun ve sılecek omru uzar

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  4. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    55 cm ye 35 cm muz silecek kullanıyorum. vetteleri kullandığım ilk hafta çöpe attım. ötme ve titreme yaptı. carfur dan almıştım. sonra sanayiden silbak marka aldım. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ikisinide. baştan biraz ses yapsa bile sorun çıkarmadı bugüne kadar. bir sileceği bukadar uzun sürede hayatımda ilk kez kullanıyorum.

5. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bosch Aerotwin.

6. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Öten silecekleri lastiği sağlamsa eğer bir parça pamukla vazelin türü bir şey sürsek ses kesilirmi acaba

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ses kesilir de silecek artık bi işe yaramaz, silerken kayganlıktan dolayı camda su bırakır.

8. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün taktırdım yol üzerindeki araba aksesuarları satan bir dükkandan ön 2 arka 1 muz silecek 30 tl.gayet güzel siliyor.orjinal sileceklere fark atar orjinalini çakırlara ordum 55 tl imiş ama kampanya varmış 37 tl(sadece süpürgesi)

9. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    markayada adresi yazarmısınız
    Düzenleyen : kara

10. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakmayın yeni farkettim tiger diye bir marka buca da taktırdım dükkanın adını hatırlamıyorum.ama bizim getz lerin önsağ (küçük olan)silecekle arka silecek boyutunun aynı olması ve uyumlu olması sebebiyle sorun yaşamadan istediğiniz yerden taktırabilirsiniz.

11. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu silbaklar yüzünden kaza yapıyordum. silmiyor arkadaş. tabi aradan 1 yıl geçti belkide ondandır. sanayiye gittim dün. önceki silbaklardan memnun olduğumdan gene silbak taktırayım dedim. satıcı arkadaş taktı sileceği. birde baktım düzgün silmiyor. dedim "bu ne önceki silbaklar canavar gibi siliyordu bunlar silmiyor". oda "senin camında birşey vardır" gibi absürd birşey söyledi. bende geri söktürdüm, yetkiliden orjinallederini aldım. ilginçdir orjinali muz değil eski tip miş. ama felaket güzel siliyor camı. en ufak nokta bırakmıyor. her zaman orjinali işte. 55 tl idi sanırım orjinalleri. silbaklarda 35 tl. 20 tl için çekeceğim ızdıraba bak arkadaş. orjinalden şaşmayın. sileceğin yağmurlu havalarda şakası yok.

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bosch bir lastiklerini alıyorsunuz zaten pahalı değil eğer muz tipi silicek alırsanız onlar biraz pahalı

13. cemlel

cemlel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaç cm oldugunu hatırlamıyorum ama 3 adet bosh marka aldım daha gecen hafta 22.5 tl sorunda yok

Bu Sayfayı Paylaş