Arkadaşlar bilindiği üzere getz start modeli araç sahibiyim Arabayı full+full yapma gibi bir çaba içerisindeyim. Tabirimce highline Bir önceki aracımdan bu sunroof olayı takıntı oldu Şimdi getze webasto hollandia sunroof mu yapsam,yoksa twingolardaki gibi open air (ragtop) mi yapsam.. Birde değecek mi bu araç için bu masraf?.. Görüntü olarak araç tamamen değişiyor. Türkiye'de daha önce ragtop uygulayanda yok. Acaba fantazi mi yapıyorum??.. Farklı bir projede olabilir bizim için.. Fikirleriniz benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum. Hatta oem olarak bulabilsem komple sunroof ve ekipmanlarını (döşeme ve kumanda paneli dahil) hyundai olarak daha işime gelir ama rakam 3 iken 5 olmasın.. Orjinal parça diye Ragtop
Kaç sene önce birisi yaptırmıştı Getze. Fiyatı da 3000 gibi bir rakamdı. Şimdi kaç paradır Allah bilir. Bence değmez.
Ragtop olayında dediğin doğru güvenlik zafiyeti olur ama zaten arabanın tavanı elimle dokununcada dalgalanıyor
şimdi herkesin malı kendine göre değerli,piyasada belli. ben arabanın inciğini boncuğunu yaptırdıktan sonra hakkını vermeyene satmam. hakkını isteyince diyecekler 30 liralık arabaya 35-40 yazmış bu araba o para etmez. arabanın durumu da belli 7 bin lira tramer ve 2 parça değişen var. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..
Hayırlısı. Aracı güzel bir şekle getirdiniz. Şahsi fikrim; aracın tavanını sonradan takma sunroof için bozmayın derim.
İlla yaptıracaksanız sunroof daha iyi olurda, kur böyle artmışken çok pahalı olur ve değmez diye düşünüyorum.
bence sanruuf yerine arabanın frenlerini güçlendirin derim. hayati olarak önem arz ediyor. mesela içine deri döşeme olur. daha kişisel olur. komple pasta cila boya koruma olur... bence en son sanruf
valla piyasada webasto hollandia olarak bulmak çok zor. bayiilerden temin edilebilir oda dediğiniz gibi Euro olarak gelecektir. Ragtop'u ankarada RK Garaj diye bir yer yapıyor maliyeti 3000 tl diye biliyorum.