arkadaslar daha evvel hayal ettıgım yayaları alacam inşallah bı aksılık olmaz ıse yalnız bıraz tereddutlerım var 195 50 15 jant var uzerınde sımdı 35 mılımlık alsam surtme yaparmı yapmaz mı bırde 30 luk yay alsam nasıl olur kararsız kaldım 30-35 arasında bıde surtme yaparmı yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler
al tabi hiç düşünme bende yeni taktırdım önler 3.5 arkalar 3 maxtract yine bende de 195 50 15 ler var şimdi kışıl hiçbir sorun yok 5 kişi bindiğinde dahi sorun yok
istanbulun neresınde bana 5 cm lık fazla gelır aıle kalabalık cunkı en fazla 3-3,5 olabılır ıstanbulun neresınde bulurum
walla benimde kalabalık bi sorun yok ama senin niyetin 3,5 cm se diyecek bişeyim yok sahibinden veya hepsiburada com dan arat bulursun sana en uygun eıbach pro kıt
fazla basmak ıstemıyorum yere bızımkıler bıraz normal ustu oldukları ıcın kıloları bu sefer lastıgı yararız ugras dur
en iyisi çünkü ne zman nolacağı hiç belli olmaz 3.5 a 3 hem o kdar basmıyor hemde yol tutusunu falan gerektiği miktar artırıyor tabi lastiklerde önemli
dun ankaradaydım bende etımesgut kızılay dolandım durdum DD ama sendekılerı gordukten sonra karar verdım 4 cmlık alacam cok surterse takoz koydururum
arkadaşlar bende getzim için yay alma aşamasındayım yalnız tereddütteyim 5cmmi yoksa 3.5cm olan yaylardan mı almalıyım. orjinal jantlarla kullanmak istiyorum 5cmlikyaylarsürtme yapar mı acaba?