P3000 lastiklerin fiyatları çok uygun ne dersiniz lastiğin boyutunu da 165 den 175 e çıkarma niyetim var.Kullanan arkdaşlar varsa yorumları bekliyorum.
pirelli P3000 i eski aracımda kullanmıştım sadece 4 ay bu 4 ayda 2 kez lastigim yanaklardan yarılmıştı biri otobanda 170 le giderken sag ön lastik diyeri ise sol arka lastik ve 4 ayın sonunda hemen aldıgım bai ye geri verdim durumu anlattım yerine eski lastiklerim olan lassa miratta almıştım tabi böyle bi durum inş kimsenin başına gelmez ben tavsiye etmiyorum pirelliyi eskisi gibi lastik yapmıyorlar Düzenleyen : Serkan Örnek
Bridgestone ve Lassa marka lastiklerden sert hamurlu lastiklerdir. + zaman geçtikçede hamuru sertleşir. Bunlara keza Pirelli'de aynı özelliklerde lastiktir. Michelin markasından bahsetmeye dahi gerek yok, memnun kalmayan devede tüy misali. Petlas lastikleri için çok kapsamlı bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim... Yokohama markası Michelin ile kafa kafaya bir lastik markasıdır. Yeni lastik almış olsam benim için lastik markası sınırlıdır. Yokohama, Michelin, Toyo.
teşekkürler saolun o lastikten ilallah dedim dedigim gibide eski lastigim olan lassa mirattaya döndüm Düzenleyen : Serkan Örnek
[/QUOTE] teşekkürler saolun o lastikten ilallah dedim dedigim gibide eski lastigim olan lassa mirattaya döndüm [/QUOTE] Lassa Miratta kuru zeminde çok başarılıdır, ancak ıslak zeminde aynı performansı göstermez.
evet kuru zaminde cok başarılıydı eski aracımız olan 2000 milenniumu sıfır aldıgımızda üstündeki lastiklerdi ve o lastiklerle 8 yıl gittim sonr pirelli p3000 aldım 4 ay da 2 kez yarılınca yanaklardan geri verdim ve ücret ödemeden lassa miratta almıştım
Coşkun hocam o lastikleir fazla süre kulllanmadınız, arabanızın yeni sahibi kullandıkça umarım lastikler hakkında tecrübelerini paylaşır bizde ona göre bu yeni seri Pirelli Cint hakkında bilgi sahibi oluruz.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif