Arkadaşlar arabama double din teyp takmayı düşünüyordum da konsolun kesilmesi gerektiğinden orjinalliğini bozmamak için vazgeçtim indasha yöneldim necvox marka 900 lira massiv marka indash teybe 1000 lira fiyat çektiler açıkcası çok yüksek geldi ve kalite olarakta pek iyi değiller sanırım sizin önerebileceğiniz marka var mı?
Ben navitech btv 7400 kullaniyorum gayette memnunum butun ozellikler var . HepsiburadafN 430 tl ye aldim parasina gore cok kaliteli butun beklentini karsilar
şimdi baktım da ürün gayet güzel eski aracım civicte aynı marka double kullanıyordum çok memnundum.Bu üründe navigasyon ve geri görüş kamerası mevcut mu?
500 lira civarında Roadstar RD-8410N modeli var bu üründe navigasyonda mevcut acaba kalite olarak nasıldır? Gönül piooner takmak istiyor fakat çok pahalı
Valla ben navigasyon kullanmiyorum kullansamda telefondan. Navitechin tipi fln da daha hos oldugu icin bu urunu yercih ettim.apple dahil butin blietooth lu tellerlede sorunsuz baglaniyo. Navi ye ihtiyacim oldugunda telden aciyorum ses fln teypten cikiyor. Yine de karar sizin
Hazır almışken navigasyonuda içinde olsun istiyorum biraz fazla verip tam donanımlı bir indash alıcam sanırım.
Ben Getzim de rd 8100 vardı. Genel olarak eh iste bir cihazdı. Daha uzun süre binecek olsam degistirecektim.
Konuyu uygun olan bölüme taşıdım. Lütfen daha dikkatli olalım. Roadstar 8100N teyp arkadaşımda var parasının hakkını asla vermiyor navi guncellemesini servis bile halledemedi. Bu tarz ürünlerde kalitesini ispat etmiş olanları almak en iyisidir.
Hocam bende linea için aldığım daha sonra degistirdigim jameson js821 var geri görüş kamerası navigasyon tv hepsi içinde internetten araştır kafana yatarsa anlaşabiliriz
Navitech NX-201Y 2 Din Araç Navigasyon ve Multimedya Sistemi Fiyatı benimde aklımda bu ürün var yakında almayı düşünüyorum ürün hakkında yorumlar gayet olumlu fiyat/performans karşılaşmasında hakkını veriyormuş ara sıra kasmalar yapıyormuş ama ona rağmen olumlu yorumlar okudum bende geri görüş kamerası bağllıycam getzime oyüzden bunu tercih etmeyi düşünüyorum