Cümleten hayırlı günler aracım 2007 model Hyundai getz 110 vgt , aracıma sunroof arıyorum nerden bulabilirim
https://partsouq.com/en/catalog/gen...1dXZzAAAAAPmQwbM$&vid=3261&cid=5&uid=71374&q= linki tıklayın. Parça kodları üzerinden araştırıp diğer başka modeller ile benzerlik olup olmadığını araştırabilirsiniz. başka model ile uyumlu parçalar bulmanızı kolaylaştırır.
Bu siteyi nasıl kullanıcaz ben tam olarak anlayamadım birazdaha açıklarmısınız vakit ayırdğınız için şimdiden teşekkür ederim
Aracının şase numarasını site ana sayfasına girin. Arama butanuna basın. Sonra aracınızın tüm parçalarının orjinal kod numaralarını gösteren şemalar çıkar. Soldan trim kısmını seçip sunroof bölümünden tüm bileşenlerinin parça kodlarını görebilirsiniz. Resimlerden ihtiyacınız olan parçaları görüp parça kodu üzerinden Google'da arama yapın. sıfır parça satan yerlerden fiyatını ve başka araçlarla da uyuyor mu görebilirsiniz
Teşekkür ederim yalnız dediklerinizi yaptım parçaları buldum yanında müsaitdeğil yazıyor sanırım biraz zor olucak ama blucam gibi
Part soug sitesinden parça kodunu alıp google da tekrar arama yaptırın. Yedekparça ya da çıkma satanların ilanlarına göre değerlendirme yapın.