Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getzden gelen ses

'Getz Forum - Club' forumunda Nuri Öztürk tarafından 20 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar bir buçuk ay önce aldığım getzimle kasislere hafif hızlı girdiğimde kaputun altından sanki içerde top sekiyormuş gibi, sanki motor yerine oturmamışta kasise girince havalanıyor sonra yerine oturuyor gibi ses geliyordu geçen 1000km kontrolü için servise gittiğimde gösterdim lastik basınçlarından olabilir dediler ve baktılar 44 çıktı, ancak ses yine devam etti, servisteki arkadaş amortisörlerde sorun yok, kulelerde bi problem olabilir ama sanmam 1000km de araç parça bozmaz dedi ve öyle kaldı aracım şuna 2500 kmde ses devam ediyor, yarın servise götürücem o yüzden bu ses nerden kaynaklanır size bir soriyim dedim, yardımcı olursanız sevinirim..

2. bizaman

bizaman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim lastiklerime 30 basıyorum.

3. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bendede var aynı sorun tıpkı sizinki gibi önden geliyor değilmi sanki sıkışan bir yayın atması gibi .Serviste bu sorunu söyledim yağladık sıktık dediler bende kasislerden daha yavaş dikkatli geçmeye başladım herneyse geçenlerde bir kasisi farketmeyip hızlı geçtim yine aynı sesi duydum,gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim

4. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    pazartesigidip sorucam yeniden bi servise bakalım ne diyecekler, olmadı kuleleri falan kontrol ettiririm

5. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

Öncelikle arabanız hayırlı olsun.Ben de yaklaşık 20 gündür 1.4 otomatik 2009 Getz kullanıyorum. Diğer arabam da 1.6 2005 Ford Focus. Bahsettiğinizolay aslında Focusda da görülen bir problem. Eğer yollardaki bariyerlerden de hızlı geçerseniz ön tekerlekler bariyerden kurtulur kurtulmaz bir yay boşanmış gibi "tak" diye ses geliyor. Ama yavaş geçerseniz hiç ses olmuyor, bu yumuşak süspansiyonun bir azizliği. Hata yok, içiniz rahat etsin, ben Focusu bu şekilde 4 senedir kullanıyorum, hiç parça falan değişmedive yetkili serviste bu şekilde açıklamışlardı. Getz yumuşak süspansiyonlu ve konforlu bir araba, engel ve çukurlarda yavaşlamak gerekiyor. İyi günler ve kazasız sürüşler dilerim.

6. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla teşekkürler ya içimi rahatlattın bizde bide accent era araç olduğundan onda yapmayıp getz de yapması kafama takılmıştı ama içim rahatladı şimdi teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş