Emniyet kemeri uyari isigi yanmiyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa simdiden tesekkur ederim...
Yolcu koltugunun altinda fis yok sadece sofor koltugunda var oda takili fisi cikarttim olcu aleti ile emniyet kemeri ölçtum saglam aklima baska birsey gelmiyor anpulu patlamis olabilirmi bilniyorum kolay kolay patlamaz diye biliyirum oda bir ihtimal tabi...
Koltuğun içindeki switch takılı kalmış olabilir mi? Gerçi fişi çıkarıp kontağı açınca lambanın yanması lazım. Bekleyin bakalım konuyu gören olacaktır. Belki başına gelen çıkar.
uyari isigi yanmiyor diyorsun.. normalde bi süre kemer takili olmadigi icin uyari sesi veriyor, oda mi yok? eger o ses varsa, sorun ampulden olabilir
Bilgileriniz icin tesekkur ederim arkadaslar koltugun altindaki baglantiyi swichten ayirdim yine yanmiyor ben aldigimdan beri araci ses yok emniyet kemerinde sadece uyrigi isigi vardi ses sadece parklari actigimda kapiyi acik birakirsam var aracim 2005 model getz gls dolu olan paket crdi
Genelde gösterge panelinde sinek ampul kullanılıyor. İnternetten sipariş verebilir veya oto elektrikçilere sinek ampul diyerek sorabilirsiniz Sent from my iPhone using Tapatalk
Sagolun arkadaslar sorunumu giderdim anpulu degistirdim su an calisiyor tum arkadaslara tesrkkur ederim..