merhaba arkadaşlar, 2006 accent admire 1.5 Crdi bakarken kendimi getz lere de bakarken buldum.. bir tane araç buldum.. 2007 model 90.000 km de.. araç komple boyalıymış.. şirket çıkması bir araç.. araçta satıcının söylediği; "" ARAÇTA SAĞ ÖN ÇAMURLUK DEĞİŞMİŞ.BİRDE Z ROTLARI SES YAPIYOR KLİMAYA GAZ BASTIRILACAK ONUN HARİCİNDE BİZ ARACI GÖSTERDİK GÖRÜNEN BÜYÜK BİR ŞEY YOK"" bu durumda Z rotu değişimi kaça yapılır? bir de; ""ARACA BU GÜN SERVİSTE BAKTIRILDI YETKİLİ SERVİSTE SERVİSTEKİ KAPORTACININ DEDİĞİNE GÖRE KAZALIYMIŞ ANCAK BİZ KENDİ TAMİRCİLERİMİZE DE BAKTIRDIK ÖYLE BİR ŞEY YOK "" tabi bu durumlar beni işkillendiriyor.. kima gazı basımı bana hikaye geldi,klimanın arızalı olma ihtimali çok yüksek.. ayrıca da araçta servis kaydına göre hasar var sanırım? sizce?
Z rotu nedir ki?? benimde sağ ön tekerden felaket ses geliyordu rot balanscı viraj kolu lastiği dedi.. henüz yaptıramadım.. ama nihayetinde şirket çıkması araç almayın.. ben 58 binde 2006 model aldım.. yıllık 15.000 km mantıklı geldi.. Düzenleyen : metege
Bizim de geçen hafta arabada çok ses yapıyor diye Z rotları değişti. Ses falan kalmadı. Z rotları ve bi kaç parça daha değişmiş bizim araçta işçilik dahil 100 TL'ye anlaşmışlar ustayla.
teşekkürler.. güle güle kullanın.. peki 2007 model 90.000 km de tek parça boyaluı abs li getz için normal fiyat nedir acaba?
sağ z rotum arızalıydı direksiyona vurma yapıodu serviste garantiden değişti normalde kac para dedim tek z rotu 23 lira demişti servis... burada fiytlar cok farklı sasırdım doğrusu... benim aracım accent admire getzlerin farklıysa bilemem... Düzenleyen : Çağlar Baykan