Merhaba forumdaslarim getzime resimdeki babamin arabasının15 inc jantini ( lastikler 195/55/15 ) takmayi düşünüyorum ama su amarsistor yay konusunda pek bilgim ve durumum yok direk taksam cok kötü gözükür mü degerli yorumlarinizi bekliyorum teşekürler. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teneke janttan iyi olur yine yeni jant almak icin durum yok elimde bu var GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bencede yakışmaz teneke jant deyip geçme çok yakışıyor Hyundai araçlara birde motoru yormuyor varla yok gibi ben çok severim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Madem jantlar sizin, jantları güzelce tekrar elden geçirip boyayıp daha janjanlı hale getirip Getze takabilirsiniz. Baktınız yakışmadı gerisin geri Dobloya geri takarsınız. 195/55/15 lastik ebatı Getz modelinde göstergede yanılma yapacağını hatırlarmak isterim.
Doblonun bijon aralığı 4x98 olması lazım Getzinki 4x100 Bu jantlar Dobloya göreyse zaten Getz e sağlıklı olarak uymaz. Uysa da takmayın zaten yakışmaz anca arabaya ekstra yük bindirmiş olursunuz