Arkadaşlar 1.5 crdi vgt 2006 150 000de aracım bir hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu şimdi araba 2500 devire gelinceye kadar çok ağırlaştı gitmiyor bayırlardada aynı durum turbo açana kadar at arabası gibi gidiyor mazot filtesi yeni değişti depoyuda temizlettim enjektörlerede baktıracaktım ama sökülmedi biraz daha zorlasak kapak çatlıyacaktı başına gelen varmı bu olay yardımcı olursanız sevinirim ayrıca ısınanan kadar araba gazlı arabalar gibi oldu gaz yemiyor arabayı fazla kurcalatmak istemiyorum bilgisayara soktular arıza gözükmüyor
https://www.hyundaiclubtr.com/showt...%9CNCELLENMES%C4%B0-%21&highlight=PROF%DDL%2A lütfen profil bilgilerinizi güncelleyiniz
bence normal bi durum ayni aractan bendede var ayni durum var. hatta araci ilk aldigimda benimde garibime gidiyordu. ayrica yonetici arkadaslar soruna cozum sunduktan sonra isteklerde bulunamazmi
normal bir durum değil 1 senedir kullanıyorum bu aracı bir haftadır böyle kalkışlarda yarış ederdim şimdi araba 2500 devirin altında sollama bile yapmaya korkuyorum araba gitmiyor vgt motorun özelliği bildiğim kadarıyla turbo lag dedikleri olayın çözümü benim araba kara düzene döndü vgt özelliğini kaybetti 2500 devirin üstü kullanırsam sıkıntı yok
aramıza hoşgeldiniz.. aracınız 88 lik mi 110 luk mu? motor sesinde değişme var mı? gürültülü çalışma gibi? yakıt kalitesi bile etkiliyor kimi zaman..
Koray bey hoşbulduk aracım 110 luk çalışması gayet düzgün yakıtı euro kullanıyorum sürekli aynı yerden alıyorum Egr de sorun gibi geliyor bana
110 luk getz in sizi koltuga yapıştırması gerekir..bilgisayara soktular dediniz.. hangi servise götürdünüz aracı? hyundai yetkili servisi di mi?
2500 devirin üstü hala yapıştırıyor 2500 ün altı devirlenmiyor araba servise gitmedim daha sanayide ustalığına güvendiğim bir kişiye gösterdim
baskı balataya baktırmanızı öneririm oradan olduğunu düşünüyorum araba çekişten düşer. kalkışlada debriyaj nerden kavrıyor acaba veya ayagınızı sert cektiginizde debriyajdan kendi gidiyormu gaz yemeden baskı balata bitmiş olabilir ? araba devirden düşer nacizane fikrim!
atılay bey baskı balata yeni değişti en fazla 15 000 km olmuştur bu vgt nin özelliği araba kalkışlarda turbo açana kadar olan devir kaybının olmamasıdır bende bu özellik gitti turbo lag oluşuyor
Koray, 110'luk Getz sadece full+full versiyonda vardır onun haricindekiler 88'liktir. Yoksa piyasada bunu bilmiyen çok çok kişi var. 110'lukta sunroof 4 airbag + 5 adet alışımlı jant vardır.
arkadaşlar bu forumda bir arkadaşın başınada gelmiş arza lambası hariç sorunlar aynı EGR yi temizleyerek olayı çözmüş müsait olduğumda bende sanayiye gidip temizleteceğim