Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz yağ filtresi

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda semihclk tarafından 13 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. semihclk

semihclk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrblar arkadaşlar benim bir sorunum var.aracım her 5000 km de yağ filtresi parçalıyor.biliyorsunuz dizellerin filtreleri kağıt tip.ama her 5000 de mutlaka değiştiriyorum ve değiştirirken parçalanmış olarak çıkıyor.en kalite yağ kullanıyorum castrole edge 10-60 peki bunun sebebi ne olabilir????

2. adem61

adem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    adem güneş
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    alla allaaa neden olabilirki.orjinal filtremi kullanıyorsun yoksa yan sanayimi?

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    10-60 yağ bu aracın orjinal yağı değil ve kalın bir yağ.aracın motorunda sorun olacağınıda sanmıyorum.orjinal yağını kullan bence....

4. Misafir

Misafir Guest

Hocam naaptın yaaaa, 10W-60 koymaya ne gerek var, bu ürün çok güçlü motorlar için üretilmiştir, belki'de onun için yıpranıyordur filitre, senin aracına koyacağın yağ en fazlaCASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W-40'dir, ne işin var 500 - 600hp'lik arabaların yağı ile.

5. oknone

oknone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslara katılıorm performans aracları ıcın kullanılan yag oranları yanlıs tercıh oldugu gb aracların parcalarınında muadıl omurlerını cok cabuk bıtırıyor. Tercıhını15-40 dan yana kullanıp denersen daha saglıklıolacaktır.

6. Misafir

Misafir Guest

Katılıyorum,ancak arkadaşın kullandığı yağdan aşırı titiz olduğunu düşünerek (hatta cümlenin başına en fazla ibaresi koydum) 5W-40 dedim, normalde 15W yada10W bile kullanabilir.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

Bu Sayfayı Paylaş