Merhaba arkadaşlar. 2006 model getzim de sanruf açıkken tavanla tuş paneli arasındaki yerden tıkırtı geliyor. Forumda araştırdım ama bulamadım. Tavanı tuttuğum zaman tıkırtı duruyor. Nasıl çözebilirim ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi parça kırılmıştır veya araya birşey girdi arasına kompresörle iyice bvir hava tutun ya dışarı çıkar yada sağlam bir yere girer sesten kurtulursunz
Sanruf kapalıyken ses yok perdeden kastın sürgülü kapak mı ? Bir de ayaklarda kırık olduğunu nasıl görebilirim ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı durum benim başımada geldi. Bunu çözmek için komple tavan döşemesini çıkarmanı gerekecektir. Manuel sunroof kapa tapasının ön kısmında küçük saçtan bir ayak var bu zamanla açılma yapabiliyor. Gerçi tavan döşemesini yanlışlıkla aşağı çekilmezse birşey olmuyorda çoluk çocuk yada bilmeyen kişiler zarar veriyor. Bu ayağı kapatıp arasına sünger koyulduğunda sorun ortadan kalkıyor.
Eyvallah kardeşim malesef o kadar becerikli değilim maliyeti ne olur acaba ? bir de birşey dikkatimi çekti. Aracın iç aydınlatması kapıları kitleyince sönüyor. Kapıların kilitlerini açınca doğal olarak iç aydınlatma da açılıyor. Ama kilidini açıp kapıyı açmadan aracı tekrar kitleyince iç ışık sönmüyor. Bu neden kaynaklanır ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim yaptırdın mı ? Yaptırdıysan maliyeti ne oldu ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmini çektim bu 2 çırtcırt gibi şey var o ses yapıyor sanırım. Sac ayağı nerdedir ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakkını helal et kardeşim. Bu cırtlar birbirinden ayrık duruyor. Bunları ittirerek mi birbirine geçireceğim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli arkadaşlar sorunumu çözdüm. Daha önce resmini çektiğim cırcırtları bastırarak brbirine geçmesini sağladım. Arabada hiçbir ses yok ) cumartesi hava iyi olursa sanruf bakımını da yapacağım inşAllah. Yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi