Getz 1.5 VGT90.000 Bakımı Yetkili Serviste Blue Card -- 5 Lira Yağ Filtresi -- 14.70 Lira Yağ Tapa Contası -- 0.58 Kuruş Hava Filtresi -- 13.54 Lira V Kayışı -- 47.80 Lira Shell Helix 10w-30 Yağ 5.5 Litre -- 93 Lira Antifriz 21.96 Lira Balata Temizleme Spreyi -- 4.88 Lira Sarf Malzeme Sıvı Gres, Pas Sökücü -- 6.38 Lira Fren Hidroliği -- 11.26 Lira Ön Viraj Demir Burcu 2 Adet -- 20.76 Lira Burç Dengeleme Çubuğu 2 Taraf -- 39 Lira 90.000 Km Bakım Peryodik -- 107.25 Lira Toplam KDV Dahil : 455.83 Lira. Parça ve İşçilikte %25'lik indirim Kampanyası doğrultusunda yaptırılmıştır. Ön Fren Diskleri + balataları + işçilik 465 lira fiyat verdiler bende bunları dışarıda değiştireceğim. Servise motor iç blok temizleyici getirmiştrim eski yağa karıştırılığ rölantide araba çalıştırıp içindeki tüm pisliklerde giderilmiş oldu. Ekstra olarak rot-balans, debriyaj burcu, far ayarı, ıvır zıvırlar.
https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?5578-Sonuçlanan-Bakım-İÅleri&highlight=sonu%E7lanan+bak%FDm Hayırlısı Olsun Erkan
Teşekkürler Özhan, yakıtın fazla olduğunu vb şeyleri dile getirdim, baskı balatadan şüphe ediyordum özellikle baktırdım birşey yok sapa sağlam dediler. Linkini verdiğin konuyu biliyorum ama sayfalar uzayıp gittiği için ben bile aradığımı bulamaz oldum sayfada. Bu şekilde Getz konusunda bu tür şeyleri bulmak daha kolay olur diye düşünüp böyle açtım.
Aslında Söylede Olabilir Fikir Verdin Aklıma Geldi Dizel Getz 4 Silindir Bakım Fiyatları Dizel Getz 3 Silindir Bakım Fiyatları Vb Gibi ......
Aslında tüm modeller için olmalı ama detaya çok girmeden. Yani i20 bakım fiyatları, Accent bakım fiyatları, Elentra bakım fiyatları hakkında herşey gibi başlıklar ile süper olur. Eğer çok çok detaya girersek model, motor farklılığı ce çeşitlerinden ötürü bir sürü konu olur.
Söylede Olabilir Dizel Veya Benzinli Diyede Ayırabılırız Model Model Hem Konuda Fazla Olmaz Sayın Yönetim Duy Sesimizi ....