Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz uzun bagaj çıtası taktım

'Getz Forum - Club' forumunda kalyoncumotor tarafından 10 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">değerli arkadaşlar hyundai parça fiyatlarını epeyce düşürmüş geçen sene servise sorduğum uzun bagaj çıtası boyası ile 200 lirayı buluyordu. geçen hafta Çorum Tuzcu Otoya uğradım ve bakım ürünleri aldım fiyatlar düşünce bagaj çıtasını sordum ve boyası ile birlikte 95 tl olur dediler. bende getirttim. servis boyadı ve bendedün aldım ve kendim taktım. sonuç gerçekten hoş oldu hyundai neden bunu araba çıkarken takmıyor anlamıyorum. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; "> [​IMG]

Düzenleyen : kalyoncumotor

2. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    güle güle kullanın yakışmış

3. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    Küçük bi parça arabanın arka duruşunu değiştirdi:)

4. yusufsay07

yusufsay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gzel olmuş

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    gayet güzel olmuşhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. Bilcey18

Bilcey18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi günler.İyi günlerde kullan.Bende 2006 Getz aldım yeni.Üstüne tavan çıtası takmayı planlıyorum ama,üstünde yeri yok.Üstündeki siyah plastik bütün boydan boya,nasıl taktınız,yapıştırma mı,yoksa deldiniz mi?Ben Ankara Sincvan'dan katılıyorum.Nasıl yaptığınızı aldığınız yerin adresini verebilirseniz bende düşünüyorum.
    Ayrıca taktırdıktan sonra fotoğraf var mı?Hayırlı günler.

7. Bilcey18

Bilcey18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Özür dilerim.Siz bagaj çıtası derken arka bağaj çıtasından bahsetmişsiniz.Ben üst tavana takılan çıtadan anlamışım,özür dilerim.Yalnız benim dediğim gibi üst bagaj çıtası nasıl takılabilir?Bazı forumlarda okuyorum delinerek yapılabilir deniliyor ama orjinalliği bozlumaz mı?
    Düzenleyen : Bilcey18

8. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    ben konuyu açarken servisin bu parçaya verdiği adı yazarak açtım. sizin dediğiniz tavan çıtası. o parça muhtemelen yapıştırarak takılır yada üzerindeki siyah plastik sökülerek.

9. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    post bagaj bağlamak için diyorsunuz aşağıdaki linkte var. alırsanız resimleri bekliyoruz. bende aynı aparatı bisiklet taşımak için düşünüyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/Port-Bagaj-Ara-Aparati-Oluksuz-Bagaj_W0QQidZZ28266376#aciklama

10. kayabey

kayabey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu bahsettiğinizi ben aracı alırken hyundai den aldım 500 tl ye çıtalar ve bagajı verdiler güzelde monte ettiler şuan çıkardım keşke fotosunu çekseydim ama takınca ilk işim fotoğrafını burada paylaşmak olucak gayet kullanışlı tavsiye ederim. bu arada markasıda shule

Bu Sayfayı Paylaş