Selamün aleyküm Getzde yaptıgım ufak değişimleri göstermek istedim Devamınıda en kısa zamanda getireceğim
Merhaba , siyah çelik jant malesefki ben sevmiyorum olmamış ya olmamış işte , dişleri olmayan yaşlı insanlar varya , arabayı aynen ona çeviriyor. Olmamış siyah çelik jantı hiç beğenmedim. Yalnız sizin değil genel olarak hiç beğenmiyorum siyah çelik jantı , tekerlik olduğu bile belli olmamış. Ama yinede emeğinize sağlık )) çok mu isyankar yorum oldu ))
Biraz öyle oldu ama elimde pek fazla bir şeçeneğim yoktu uygun olanını yaptım bende böyle oldu kismet
evet benimkide malesef öyle oldu, uygun olan bu vardı aldım siyahlıkta var grilikte var ama ben mat gri felan istiyordum, böyle dışarıya çıkmalı gibi , lastik yanakları iyice ince olanlar varya, malesef bu nasip olmuş ama , imkan varsa lütfen boyatın veya takas yapın, muhakkak takas yapacaklardır çünkü jantlar kaliteli ancak rengi sıkıntı, Bakın ben şu jantı çok beğendim mesela http://www.jant-al.com/JantModel/Slk-SLK-1467-Janti-Altin-Rengi.gif ( reklam değildir umarım örnek amaçlı resmi yolladım ) bu çok güzel, araca göre denemeler yapılıyor. ama tabi maddiyat da çok önemli
Jant zaten mat plastik boya ile boyalı koruyucu gibi bir boya ile aslında boyayı tamamen soksem nasıl olur bilemiyorum
jant olayında arkadaşlar haklılar mümkün zamanda jantları boyatsanız veya değiştirseniz daha hoş duracaktır.
evet siyah jantlar araçları boğuyor. Jant değiştirmek gibi niyetiniz yoksa bari lastiklerin yazılarını beyaza veya sarıya boyayın biraz açsın kendini
Evet sis farlarını sonradan taktırdım sis farlarının iki tanesini 80 tl ye aldım daha sonra montaj için elektirikciyede 80 tl verdim içindeki ampulleri beğenmediğim için çok dandik koyuyorlar sis farına bide ambul aldım philips 20 tl gibi toplamda 180'e tuttu direksiyonun altında sis farı açma kapama düğmesi falan yaptırdım.