arkadaşlar getz in üretimi hala devam ediyor mu yoksa eldeki araçlar mı satılıyor. üretimi devam ediyorsa ne zaman son bulur. i20 nin satışa başlanmasıyla getz satışları biter mi yoksa getz satışları devam eder mi ?
bitecek filan denildi ama hala sürüyor çünkü bayağı bir tutuldu getz ler özelliklerine ve donanımına göre fiyatları çok uygun güzel arabalar i20getz in yerini alacak diye duydum ama getz kadar tutulmaz olsa bile
gönlümden geçen i20 çıksa bile getz in üretiminin ve satışının devam etmesi yönünde. haklısınız getzler tutuldu.
Opel Astra nın bir önceki kasası hala üretiliyor. 2004 yılında yeni kasa üretilmeye başlanmasına rağmen bir önceki kasanın tutulmasındna ötürü devam ediliyor. Getz modeli gerçektende tutulan bir model, duruma göre İ20 ve Getz üretilmesi devam edebilir...
üretimi devam etse iyi olur. hyundai nin altın yumurtlayan tavuğunu keseceğini sanmam. ama renault bu hatayı yaptı bile. clio symboller eskiden yolk satarken şimdi 2009 diye benceeskiyle alakasız birtipsiz symbol çıkarmışlar. burada bir tek bir emlakçıda görüyorum. pek tutmadı.
haklısın i20 tutulcak gibi görünüyor ama tutmassa kötü olur yeni kasa getz ler 2006 dan beri çok sattı
+1 Ek olarakta son kasa Clio Hb lerde beklentinin çok altında satıldı, ki helede yeni kasa symbol, olamaz öyle bir araba.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
renault eski clio lara biraz makyaj yapsaydı tek tercihim olabilirdi. şu an ki acayip kasa pek tutulmadı zaten.
Son kasa Clio, Symbol, Bir önceki kasa Laguna benim hiçmi hiç hoşuma gitmiyor. Hb Clio nun bir önceki kasası çok daha güzeldi. Sanırım kimi araba üreticilerinin düşüncesi farklı. Biz yeni diye ne model çıkarırsak insanlar alır düşüncesinde.