Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Trim Sesi

'Getz Forum - Club' forumunda Ömer Yiğit tarafından 9 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. Ömer Yiğit

Ömer Yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    47
    Ad Soyad:
    Ömer Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar getzlerin hepsinde bu sorun var sanırım daha önce arka taraftan gelen çıtırtı sesini belirtmiştim ne yazıkki bir çözüm bulamadım hala şimdide ön konsoldan ses gelmekte aracımı bu kadar nazik kullanmama rağmen bu sesler neden geliyor bir çözümü yokmudur aracı satma noktasına geldim artık

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Getz çıtırtı yapar, içinizi rahat tutun, bunun kibar kullanmayla bir yerden sonra bağlantısı kalmıyor çünki eskiyor ve kalitesine göre bu emtia nın tüketim ömrü bellidir sonuçta, benimkisi de sıcakta soğukta bozuk yolda dönüşlerde bazen çıtırtı yapıyor, zaten teybin sesini fazla değil 8-10 a kadar açarsanız yada arabanın içinde birisiyle falan konuşursanız sesleri duymuyorsunuz, gaza basıp motor devri 3000 i geçince de duymuyorum bu sesleri, benim duyduğum çıtırtılar genellikle bu şekilde az şiddette, 70km hızı geçtiğimde altımdaki Bridgestone ların uğultusu birçok çatırtıyı bastırıyor zaten:). Tabi insan psikolojisi sonuçta, bu sesler çok rahatsız ediyorsa özel yalıtım ve izolasyon yaptırılabilir forumda getz e yalıtım yapanlar vardı.

Ömer Yiğit, Asel Kaan Efe ve xeonman58 bunu beğendi.
  3. Ömer Yiğit

Ömer Yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    47
    Ad Soyad:
    Ömer Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Abi arabam 2010 model 56 binde henuz haftada 1-2 defa kullaniliyor ve asla yuk tasinmaz çukurlardan kasislerden gecilmez 2006 yilinda 0 km aldigim jetta comfortlineyi 6 sene 80 bin km boyunca kullandim hicbir zaman uzmedi beni yatirim amaciyla satmak zorunda kaldim alman arabasinin gozunu seveyim

Bu Sayfayı Paylaş