Arkadaşlar getz araç aldım geçen hafta fakat cd çalar cd almıyor içine sonuna kadar zorluyorum ama almıyor içine sebebi nedir? 2.Renault capturenin teybini aradaki bölmeyi keserek taktırsam bir sıkıntı bizimkilerde usb aux yok alacagımda var soketler uyarmı nasıl olur?
mantıken cok ugrasmanın anlamı yok temız bır teyp 250-300tl cıvarı hem usb hem aux olur. dılersenız orta raf kesılmıs halı ıle double yaparsınız kı ozaman daha ıyı durabılır.ama reno teybı uymaz yuvaya zannımca.
soketler kesinlikle uymaz ama o sorun değil, keserek bağlantı yapılır. ama teybin ön yüzü çok alakasız görünür, ayrıca captur teybi kaliteli değildir, piyasada sıfırını 100-150 liraya alacağınız teyp kadar kalitelidir. onun yerine 200-250 arası pioneer kenwood gibi bir teyp alın.