S.a Getz in teybinde ses kısıp artıramıyorum. Radyo frekansları dönüp duruyor ama hiç frekans bulamıyor. Cd içeri almıyor. Elimle ittirince belli bir süre sonra dışarı atıyor. Cd çıkmış olmasına rağmen arkadan hala cd çıkarma sesi geliyor. Teybi söktüm. Ama hiç birşey anlayamadım Yardımlarınızı bekliyorum.
Maalesef masraf cikarttmis ve devam ediyor, yol yakinken uygun yenisine bakin ha yapilir mi kaca hal olur diye arastir bir kac gun.
Bizim de radyo kanallarının hemen hemen hiçbiri çekmiyordu, cd kasislerden geçince takılıyordu, malum usb aux da yok biz de çareyi yeni teyp taktırmakta bulduk.
Cd'li bir teyp olsun istiyordum, elektronikçideki arkadaş poineer'leri önerdi. Cd'siz 250, cd'li 350'ydi 320'ye yaparım dedi ama kırmızı ışıklı da olsun istemedim poineer'in renk değiştirebilen bi modeli varmış x2950uı diye onu da 450'den 350'ye yaparım montajıyla dedi, internette 290₺'Ymiş + kargosu 40₺ ya da takarım dedi ben de 350'ye onu yaptırdım iç tuş aydınlatmalarıyla da uygun bi renge sabitledim tercihimden memnunum şuan.
Soket hakkında linkteki konuda arkadaşlar bilgi vermiş. İnceleyebilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/index.php?posts/709467 LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi