Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz-teybin saran plastik kaplaması kalktı

'Getz Forum - Club' forumunda kelordekyavrusu tarafından 27 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. kelordekyavrusu

kelordekyavrusu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    teybimin üzerinde bulunan siyah kaplamalı plastik kalktı.Sanırım parlatıcı silikondan kaynaklandı.Aslında pek silikon kullanmam ama bi kaç kez sürüldü işte. ,Hyundai kullanıcı hatası diyor. ama ön göğüste sadece bu kaplamalı bölüm kalktı,diğer bölümlerde bir şey yok.Bence çok kalitesiz malzeme kullanıyorlar.Bir iki kere parlatıcı sürülünce plastik bozulurmu hiç. Ben yüksek kimyagerim.böyle saçma bir şey duymadım.madem öyle silikona yada solvente dayanıklı malzeme kullanılması gerekmez mi ? Otomobil uzun ömürlü tüketim malı değilmidir? ekonomik ömrü uzun olması gerekmezmi? 20.000 TL para ver, sıfır km otomobil al, 2-3 senede bir kere bile parlatıcı sürme? Böyle olur mu? Ne yapmalıyım sizce??

2. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. bu plastik parça göğsün üstünde duran ortadaki plastik parça.güneşin etkisi ile parlatıcıdan soyuldu yani. teybi saran derken göğsün üstüne denk gelen, havalandırma-ve-teybi de içine alan plastiği kastediyorum. Bu uğursuz plastiği kaplamalı yapmışlar.oda sıcaktan soyuldu herhalde..

3. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Merak ettim doğrusu resim yollarsanız sevinirim. Sizden kaynaklı değilse garantiden değişmesi gerekir. Havalandırmaya taktığınız parfüm var mı ? Bu yüzden dolayıda bazen parfüm sızıp değdiği yere zarar verebiliyor.

4. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    arkadaşlar arabayı seviyorum aslında ama olmuyor işte.rahatsız eden yanlarıda çok. hız-devir vs. gösterge camı yani plastik şeffaf parçada içerden benek benek leke olmuş. bi şekilde su vs. birşey almış yani cama yapışmış içerden. göğüsteki kabarmaya kullanım hatası dedi hyundai.bunada öyle der kesin. adamlar izolasyon diye birşey duymamış çünkü.acaba öksürdümde içine nefesimmi kaçtı anlayabilmiş değilim. ne yapayım oto dergilerine resimlerinimi göndersem acaba...

5. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dediğiniz plastik kısım havalandırmanın üstünde torpidonun düz kısmında ise ve siz burayı parlatıcı ile parlattıysanız güneşten kavrulmuş olabilir.

Dediğim yeri tam anlatamadım ama havalandırmanın üstünden normal torpidoya dönen kısım yani ön cama doğru hafif eğimli olan düz kısım...

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    İlk sorunun ne oldugunu gösteren güzel bir resim koyarsanız foruma insanlar da sorunun tam olarak neye benzediğini görürmüş ve ona göre de yardımcı olmaya calışırlar.

7. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    Burak Bey;
    aynen dediğiniz yer ve aynen dediğiniz olay.parlatıcı ile birlikte güneşinde etkisi ile kaplamanın yumuşayarak uçlarda acaip bir şekilde kalkması olayı. Ayrıca hem gösterge camının (veya şeffaf plastiğin) hemde bu kısmın resimlerini çekip buraya koyacağım en kısa zamanda. ne diye bu parçaya bu kadarbasit bir kaplama yapmışlar anlamadım valla.bırak kaplamasız olsun.pırıl pırıl pırıl kalsın.kapladında ne oldu şimdi????

8. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    İşte resimler

diyeceğim ama resim yüklemeyi beceremedim işte. Kolay birşeydir inşallah. yardım eden bulunur mu acaba???https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

9. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    mesaja resim yükleyemiyorum.yardım edermisiniz???

10. Hoca1677

Hoca1677 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    http://imageshack.us/ sitesine girin ve browseye basın fotonuzu seçip yükleyin. karşınıza açılacak ekrandaki kutulardan 2. ci kutudaki yazıları kopyalayın. Ve yanız yazarken yazı yazdığımız bölmenin üst kısmında resim ekleme butonu var bu butona basın. Adres çubuğu boşluğu göreceksiniz başında http:// yazar. Bunu silip boşluğa kopyaladığınız yazıyı yapıştırın. İşte bu kadar.

11. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5

12. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    [​IMG][​IMG]

13. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    [​IMG][​IMG]

14. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    ne yapmalıyım şimdi ben???

15. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    gösterge camını söküp temizleyebilirsiniz. torpido için ise belki kaplama filan yapılabilir.

16. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gösterge için plastx i bir deneyin..konsol içinse ya söküp boyayacak/boyatacaksınız yada değiştireceksiniz..

Bu Sayfayı Paylaş