19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

GETZ Tavsiye Ediyormusunuz Arkadaşlar?

'Getz Forum - Club' forumunda suddenwind tarafından 13 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. suddenwind

suddenwind Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar
    desteğinize ihtiyacım var. İkinci el olarak Getz almak itiyorum Bu
    arabanın tipi hoşuma gidiyor ama teknik açıdan çok bilgim yok. Servise
    gidip sormuyorum çünkü kimse malına kötü demez ama sizlerin
    samimiyetine daha fazla güvenirim

1. Çok uzun yol lara giden birisi değilim, günde ortalama 40 km yol gidiyorum işim gereği.

2. Aşırı hız yada üst düzey performans hastalığım yok başımı ağrıtmayan bir araç olmasını istiyorum

3.Birazda donanımı iyi olmalı,Klima,Air bag,yol bilgisayarı,mp3 çalar olsun istiyorum

4. Kesinlikle Dizel istemiyorum

5.Kısacası Sanayi önüne yatak atmak istemiyorum. Getz sahibi arkadaşlar beni biraz bilgilendirirse çok sevinirim.

Ayrıca sadece Getz üzerine bilgi istiyorum. Lütfen bana getzi bırakın şunu alın bunu alın tavsiyesinde bulunmayınız

2. hasan37

hasan37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tavsiye ederim küçük araba park etmesi vs.. kolaydır sizi üzmez ama dizel istemiyorum dediniz benzin alacaksanız yakıt olarak sizi üzer benden söylemesi o zaman LPG taktırın.

3. Misafir

Misafir Guest

Güneş bey, yaşım 52 şimdiye kadar 150'ye yakın otomobil değiştirdim ve hep büyük arabalar kullandım, bunların içinde sıfır Vectra, sıfır Megane, 2. el BMW, Mercedes dahildir, en son Elantra'mı Serdar bey'e verdikten sonra arabasız kalmamak için yeni bir araba alana kadar kısa bir süreliğine 2009 model 1.4 otm. benzinli bir Getz aldım, geçiş arabası olarak düşündüğüm Getz'i çok seviyorum ve satmaya da niyetim yok...kısaca düzgün bir Getz bulursanız, binlerce Getz kullanıcısı gibi sizde "iyi'ki bu aracı almışım" diyeceksiniz..

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Size şiddetle tavsiye debilirim.Ben son derece memnunum.Dediğinizi gibi çok fazla beklentiniz yok ise performans konusunda bende düşünmeden alın.Benzinli alacağım derseniz LPG olması sizin menfaatinize olacaktır :)

5. suddenwind

suddenwind Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkürler ediyorum verdiğiniz bilgiler için, bir sorum daha olucak bu arabanın fren sisteminde kronik bir arıza huyu olduğu iddia ediliyor. Sanırım bu sıkıntı 2006 ve üstü modellerde çözülmüş deniyor... Getzlerde kronik herhangi bir problem varmıdır?

6. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim aracım 2003 ben öyle bir sorun yaşamadım

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Nasıl Bir Problem Bu Frenlerdeki..Söylenen Sorun Ne Sorunu İmiş ?
    Forumda Daha Önce Hİç Getzin Freni İlgili Bir Konu Geçmedi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

fatihko bunu beğendi.
  8. aLi_GS

aLi_GS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ilk arabam getz oldu 2006 model benzınlı(1 yıldır LPGli ) cok rahat taavsiye ediyyrm mikemmel bi arac bu :))

9. suddenwind

suddenwind Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 model öncesi modellerde fren disklerinden gürültü geldiği hatta bir çok kullanıcının sesin amortsörlerden geldiğini sandığını söylemişlerdi. Daha sonra hyundai firmasının bu konuyu 2006 modeller itibariyle çözdüğünü anlatmışlardı.

Esasen bu konu bana mantıklı gelmedi ama yinede sizlere sormak istedim.

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Evet Arkadan Gelen Sesler MEvcut Forumda Gördüğüm Kadarı İle Fakat Bu Arkadan Süspansiyon Sisteminden Geliyormuş Serviste Bunun Çözümünü Bulduhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. chaos

chaos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim aracım 2006 model ve dizel. Daha herhangi bir motor sorunu veya benzer bir arızadan dolayıservisegitmişliğim olmadı. Getz'i kesinlikle öneriyorum. Siz neden dizel istemiyorsunuz bilmiyorum ama dizel ile ilgilide hiç bir sıkıntım olmadı. Ne turbosunda, nede kışın çalışmasında... Ben son derece memnunum, inşallah sonraki senlerde de memnun kalacağım inanıyorum.

12. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Öyle bir şey yok. Olsa bu sitede bilinirdi zaten.

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ewt bir lokurtu sesi sorunu war, 2010 model arabada bile cıkıyor. Ama Frenle ilgili değil, süspansiyon mu amortisormu onlarla alakalıymıs.Ayrıca getz in sorunu değil, aynı sorun era da da var. Kronik oldugunuda dusunmuyorum. bizde 2009 agustosda aldık, bizde herhangi bir problem yok. tam sehiriçi arabası tabi lpg olursa, çünkü benzin ile arasında guclu bir ilişki, sevgi ,ask bagı var. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif motoru kucuk ama benzin verirseniz motora, sizin icin beklenmeyen performans gosterir. Yani benzin için nerdeyse yapmayacagı yok meretin, çok seviyor. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

14. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İç hacmi geniş, gayet seri, kullanımı keyifli bir araç pişman olacağınız bir araba değil kısaca.

15. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim getzimde lokurtu sesi felan yok hatta bizim bi abidede var 2007 model otomatik ondada yok

16. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ş.içi içn ideal bir araç park yönündende gayet iyi keyifle kullanabilirsiniz.

17. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Lokurtu sesi ön takımdan geliyor. Servis garanti kapsamında elden geçiriyor. Sonra tık ses gelmiyor. Direksiyon kutusundan kaynaklanan bir sestir. Revize ettirince ses gelmiyor.

18. suddenwind

suddenwind Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle bu arabayı alacağım gerçekten çok şık bir duruşu var. Eşiminde hoşuna gitti pnun açısındanda iyi olacağını düşünüyorum.

her arabada ufak tefek sıkıntılar olabilir,önemli olan ciddi ve baş ağırtan konular olmasın.

Getz almaya karar verdim diyebilirim

19. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizel almanızı öneririm. Muğla gibi sıcak bir yerde bedavaya dolaşırsınız... 1 depo ile 800 km rahat yaparsınız.

20. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    koreden selamlar bende de turkiyedeyken 2006 model getz vardi benzinli 1.4 motor hala da duruyor kullandigim surece en ufak bir yaramazlik gortermedi baan bilakis tersine hep yardimci oldu bu arac bana ve aileme,getzin bence tek problemi arka yan gorus acisinin dusuk olmasi baska bir sorun yada hata gormedim kendi aracimda benzinli alacaksaniz ve az km yapan bir aile iseniz lpg dusunmeyin derim rahat ve sakin kullanimda az yakan bir aracdir,aksine cok dolasan ve sert kullanim yapardsaniz cok yakar ve yakit bakimindan uzebilir sizi disel istemem diye baslangicda yazmissiniz lpg takarsanizda kapali otoparklara giremessiniz bilginiz olsun ve son olarak renk konusunda ise siyah derim ama sizin memlekette havalar yakici oldugu icin rec olarak acik renk tercih edin

Bu Sayfayı Paylaş