selamin aleyküm. burda danimarkada bi sitede sormustum sizede sorayim dedim. öncelikle video linki: http://www.bilgalleri.dk/video/off-topic/59619-klonk_klonk_lyd___hjaelp_ aracimda en ufak tas üstünden gecsem bile takir takir ses cikariyor sol ön taraftan. beyaz yol seridi dahi ne olursa olsun takirtiyor. gecen sene degisen parcalar listesi. takirdi sesi bu parcalar degismeden ønce zaten vardi, parcalar degisti hala var. komple amartisor, amartisor takozu, yaylar, salincaklar, z rot.. usta akstan olabilir dedi ama tam emin olmadigi icin degistirmedim, degistirmek istesemde zaten degistiremem parcayi hic bi yerde bulamadim ne orjinal ne yan sanayi.. bir senedir bu sesi dinledim, ama ses iyice cogaldi artik kafam tak etti iyice. sizin ønerileriniz nelerdir?
viraj demir lastiği yani anti roll bar stabilizeri kelepçe gibi tutan ve şaseye bağlayan iki tane sağlı sollu kauçuk parça var onlar erimiş aşınmış ise dış tarafındaki metal kelepçeye çarpıp bu sesi yapabilir. Akstan olsa tam tur sağ veya sol dönüşlerde ve sert kalkışlarda ses gelir.
mesajiniz icin tesekkürler abi. bu parca tam olarak nasil duruyor resim felan varmi? kusura bakma danimarkada yasadigim icin ustaya gøstermek icin soruyorum. resim olsa cok yardimci olurdu. dediginiz su parca ise bunlarida degistirdim
Bugün ustanin yanina gittim zamani yoktu, carsamba gününe yer verdi.. Ama yinede insallah bundandir. Bu kücücük sey nasil bu kadar ses cikariyor anlamis degilim