Arkadaşlar s.a. Bir alışveriş sitesinden Getz im için sustalı anahtar aldım. Bir konu vardı adı "Getz sustalı anahtar hakkında bilgi" ydi. Bu konuda kendimiz nasıl yapabiliriz detaylı bir şekilde anlatıyordu. Konuyu açmak istediğimde ulaşılamadı hatası alıyorum. Diğer sustalı anahtar konularında istediğim detay yok. Bu konudaki bilgilere nasıl ulaşabilirim. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Orjinal anahtarlığı açıp içindeki kumanda modülü birebir sustalıya aktar çipi ayrı onu da aynı şekilde anahtar metalinin yanındaki yuvaya yerleştir.
Eyvallah kardeşim. Çipi yerinden çıkarma ve sustalıya yerleştirme şekli anlatılmıştı. Çip e zarar vermekten korkuyorum.
O konuda yanlış hatırlamıyorsam. Çip bir yere yapışıktı. Çakmakla ısıtıp çıkardım dedi. Eğer kolayca çıkacaksa bu akşam deneyeceğim. Yedek anahtarım olsa affetmem de arabasız kalırız diye korkuyorum
Araç bugün bende yok olsaydı hemen anahtarı açardım, yapıştırmaya gerek yok düşünüyorum zaten küçük kutu vidalı, telefon gibi tırnaklı değil düşünce parçalar saçılsın.
Ben de kolay olacağını düşünüyorum. Ama yedek anahtar yaptırmak da geldi aklıma. Eksper gelip bakıyormuş anahtara felan, şimdi orjinal anahtarı görmeyip kıl tüye takılmasın. Acelem yok sustalı anahtarın gelmesi 1 ay bekledim
Bugün anahtarlığı açtım uzun zaman olmuş içini tamamen unutmuşum çip yapışık ... ama kumanda devresi içinde yani komple aktarılıyor! Kırılacak korkusuna endişesine gerek yok.
Aynı anahtar kabından sipariş verdim. Mevcut anahtarımda çip ve buton tek parça halinde nasıl aktaracağım. Ayrıca anahtarın uç kısmı kumandaya bitişik onu sustalının kabına nasıl geçireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Kardeşim mekanizmayı olduğu gibi yerleştiriyorsun. Ucunu Anahtarcı da çektireceksin. Aracın hangi model ? gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam kardeşim. Gelen anahtar ucu biraz kalın getzin anahtarına göre biraz törpüleyince sorun kalmıyor. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam benim getzi elimle açıp kitliyorum uzaktan kumanda yok. Hem uzaktan kumanda hem sustalı yapmak istiyorum anahtarı tavsiye ediceğiniz biyer var mı ?