Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Stop Etme Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda mansiz2626 tarafından 24 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

1. mansiz2626

mansiz2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür yaşadığım ve hala çözümünü bulamadığım bir konuda desteğinizi rica ediyorum. 15 gün önce yolda giderken bir anda araç stop etti marşa bastığımda marş alıyor fakat ateşleme yapmıyor. aracı vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım. çeşitli yorumlar yapıldı kirli mazot boyalı depo, immobilizer gibi en sonunda bir ustaya gittim. biri turbo dedi turbocuya gittim sıkıntı yok dedi sonra piston ve enjektörlere baktırmamı söyledi. enjektörlere bakıldı araç bilgisayara bağlandı arıza çıkmadı sonra bana mazot filtresinin tıkalı olabileceği söylenildi 1 ay önce değiştirdiğim mazot filtresini yeniden değiştirdim 2 gün boyunca sıkıntısız çalışıyordu araç ama 2 gün sonunda tekrar aynı hatayı yapmaya başladı. tekrar başka bi yere gidip depoyu kontrol ettirdim araç 2010 model olduğundan deponun boyalı olmadığını ve deponun temiz olduğu söylenildi.araca 100 tl altı mazot attığımda sıkıntı olmuyor fakat bugün depoyu fulledim yine aynı şekilde stop etmeye başladı. Konu ile ilgili desteklerinizi rica ediyorum. Arabayı satmayı bile düşünüyorum artık o kadar bunalttı beni .

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Eylül 2017
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    yakıt seviyesi değişikliği etkiliyorsa sadece depoya bakmak yeterli, başka yerde arıza aramayın. depo içi filtre, o ring, pompaya bakılmalı.

mansiz2626 bunu beğendi.
  3. mansiz2626

mansiz2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Depoyu söktürdün bi iki parça çapak olduğu söylenildi deponun boyalı olmadığı için deponun temiz olduğu söylenildi birde araç sabahları ilk calistirdigimda egzostan mavi beyaz karışımı bir duman atiyor Ve kötü bi koku geliyor bu egr vali nedir

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    enjektör kaçırıyor demektir. kadosanda teknik dizel servisini tavsiye ederim, bosch servisi ve bayisidir.

ozgutozkan bunu beğendi.
  5. mansiz2626

mansiz2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ders veya telefon varmı bide tahminen böyle bi işin maliyeti ne kadar dır