Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Sol Ön Kapıdan Su Alıyor

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda 34CEM34 tarafından 24 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. 34CEM34

34CEM34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    zrc
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşlar uzun bir süredir çözmeye çalıştığım su alma problemine çare bulamadım. Sol ön kapının altından sızma şeklinde fitilin üzerinden aracın içerisine su giriyor. Aracı yıkadığım zaman tepeden su döktüğüm zaman almıyor. Ancak yağmur altında kaldığında kapının kenarlarından aşağı doğru sızan su alttan dışarı akmak yerine aracın içine doğru yürüyor. Sorunu çözebilmek için fitilin içine kablo döşeyerek yükseltmeye çalıştık, ön tarafını döverek akan suyun dışarı doğru akmasını sağlamak istedik ancak işe yaramadı. Fitilin üstüne evlerde pencereler hava almasın diye yapıştırılan plastik şeritlerden yapıştırdım büyük oranda su almasını engelledi ama kesin çözüm değil, 80 Tl verip yeni fitil aldığımda sorunun çözüleceğine emin olabilsem değiştireceğim ama güvenemedim...

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

Kapıyı çok hafif aşağıya kaydirsaniz düzelir mi acaba benim aracın kapısında üstten şu alıyordu kazadan sonra bir baktım kapı asagida takılmış yukarı aldırdım düzeldi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş