Merhaba arkadaşlar aracım park halindeyken birisi vurmuş sabah kalktıgımda tamponda çiziğin olduğunu ve sis farının tampondaki vida karşılıkları ile kırıldığını fark ettim .Sis farı sağlam şekilde duruyor vida delikleride sağlam sadece karsılık olmadığı için ne yapmamız gerek.Servis karşılıklar kırıldığı için tampon değişmesi gerek dedi .Değiştirmeden yapabileceğimiz bir yöntem varmı acaba .yada İstanbulda bunu yapabilecek kaportacı ?
Hocam ufak bişey o kaportacı oraya her türlü bir şey uydurur gönlünüz ferah olsun ufak şey için tampon teğişmez servisin her zaman ki çözümü işte
Birde sis farı tamponamı vidalanıyo yoksa o iki sisfarının arasında olan ızgara gibi parçayamı eyer o parçaya ise o ayrı satılıyor diye biliyoruz ucuz bir şeydi o parça
dostum kaldırıp bakmadılar bile sadece tampona vıdalandıgını soledıler ama dediğin gibi ufak bi parçaysa kaportacılar yardımcı olur dıye dusunuyorum bos bı zamanda gotürüp göstereceğim dediğin gibi ayrı bır parçadır inşallah.
Bende 1.4 doch var benim sisler tampona vidalanıyor ben bizzat kendim yaptım Samet arkadaşımızın da dediği gibi bişey uydurulur oraya değişime gerek Yok bence
servise bak ne güzel hop değişecek + boyanacak oh mis kaportacılar illa yapar onu çok masraf edilmeden hallolur